onsdag 19 mars 2014

Såg en som ville ha lite virkhjälpTjejen som frågade om virkhjälp hade fått en förfrågan om att virka 100 fjärilar  på några dagar.

Klart att jag ställer upp och virkar fjärilar. Dom skulle vara lila eller vita. Färgerna och fjärilarna symboliserar    Dravets syndrom    

Dravets syndrom är en ovanlig sjukdom, var in och läste på Vikipedia om den.

En liten flicka blev bara fyra år, på fredag begravs tösen. Alla som kommer till begravningen ska få en fjäril att lägga på kistan.

Jag kunde inte låta bli att sy dit vita pärlor på lila fjärilen och lila pärlor på dom vita.Idag snöar det mycket hos mej. Fint tycker jag som gillar snön.8 kommentarer:

 1. Så snällt av dej att virka fjärilar!! .............Du får köpa rejält garn till sadelskyddet ,för det slits ju när man cyklar! Kram!

  SvaraRadera
 2. Usch,det var en otäck sjukdom,sorgligt att mista sitt barn,,blir nog en fin gest med fjärilarna..
  Har snöat här hela em,kan bli halt mot kvällen,-1 grad nu..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Provet/proven ha gått bra, kan ibland kännas stressigt med läxor efersom man bara har tid att göra det när Sofie sover.
  Vad fint av dig att hjälpa till:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad snäll du är som ställer upp. Det hade jag också gjort om jag hade kunnat. Det är så tragiskt med unga som dör:'(

  Jaså, du har svårt för att få i dig grönsaker du? Ja men då är det verkligen passande med nya recept. Och när grönsakerna är i maten så blir det ju lättare att "lura" i sig dem.
  Har det lagats något mer gott under tiden jag varit borta?
  kramar

  SvaraRadera
 5. Så fint med de hjärtan.Tänker på den lilla och hennes närmaste.
  Så grymt livet kan vara.Kram,INGER

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Vad fint av dig att bidra med fjärilar! =) Här har det toksnöat men nu lite lugnare och lite sol bakom molnen. Igår -11 och snö!
  Hoppas det går bra med bakningen inför dopet, bra om man kan hjälpas åt.
  Jag har haft en fullspäckad vecka och nästa ser ut att bli likadan, så ska pyssla i helgen och mest troligt fara på lopps på söndag! =)
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. så fina fjärilar! :D SV: nää, dessvärre inte. :P Men blev himla sugen på att odla själv till sommaren, växer nog ganska fort! ;) Härligt med ett glas vin varje dag, hon verkar vara trevlig minsann. Tack, är jättenöjd med bilen! :) Kram

  SvaraRadera