söndag 14 oktober 2012

Mitt virkade flygplan!

 
 

Håller ihop...

-Ett kvinnoben till det andra:
-Nu får vi försöka glömma det som har hänt mellan oss!
-Det andra benet svarar:
-Ja, i fortsättningen måste vi hålla ihop!
 
Efter många maskor och fästa trådar så blev det efter några timmar ett flygplan. Han som fick det blev jätteglad. Rött och vitt har han i sin hemlandsflagga.

 
 
 
 5 kommentarer:

 1. Hej du..Nä det funkar inte än,,så här ser din kommentarslänk ut..

  E-post: grisar@hotmail.com
  URL: http://http.//prue-voila.blogspot.se
  http.// ska du ta bort.
  Läckert flygplan du knåpat ihop..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Underbart flygplan du gjorde, jag gillar det! =)
  Alltid trevligt att gratulera de som fyller år, är det samma granne som du får ätbara saker av?
  Snuvar på, men nässköljaren gör det bättre i alla fall, så ska fortsätta använda den. Dax för lite mat nu, så orkar jag med resten av dagen, kanske en tupplur senare.
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 3. Vilket tufft flygplan du har virkat! Jag har förstått att du är en go och omtänksam person.Kjell har bytat pacemaker en gång.Det är obehagligt att ha en kärring flåsande i nacken hela tiden.Hon nästan är uppe och trär en på hälarna.Ha en bra kväll! Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej raring, såna fina flygplan skulle dom sälja till barn som flyger för första gången o som är lite rädda.... En mjuk o mysig tröst att hålla hårt i! Jättefin!!!
  Jo men, gubben åker med frivilligt! Men han åker även därifrån lika frivilligt... Han hittar alltid kläder till sej själv. Då han är den som har mest kläder i vår familj o våra garderober i sovrummet har gått sönder o väntar på att bli utbytta så har han sina kläder i stora Ullaredpåsar... Så jag sa, om du nu handlar så är det ett nytt plagg in, två gamla ut! Får se hur det blir med den saken.
  Har köpt rattmuff till Hulda oxå... O ett litet frost täcke att lägga på rutan.. Får se om hon blir lite snällare mot mej i vinter då....
  Även en jättesöt snöborste i chockrosa...
  HOppas helgen varit bra vännen!
  Stora varma kramar Charly

  SvaraRadera
 5. Ja hon börjar verkligen bli stor vår lilla flicka :)
  Usch, jag skulle aldrig röka i närheten av mitt barn eller när jag var gravid. Jag rökade innan men slutade så fort jag fick veta att jag var gravid, det vill jag inte utsätta mitt barn för. Och när man slutar för en sån sak är det lätt kan jag säga :)
  Jättefint flygplan :)
  Kram

  SvaraRadera