måndag 12 november 2012

Fick en fråga av en tjej!Inga träd...

En man var ute och gick på stan en dag. Då såg han två gubbar som uppförde sig väldigt underligt. Den ena gick och grävde hål i marken och den andra gick efter och fyllde på med jord.
-Vad är det ni håller på med, frågade mannen?
-Jo det är så att vi är trädplanterare och egentligen skall vi vara tre stycken, men han som stoppar ner träden är sjukskriven idag.......


En tjej frågade mej om hon köpte garn ville jag sticka raggsockar till  henne. Klart att jag gjorde det. Hon blev nöjd när dom var klara.


6 kommentarer:

 1. Godförmiddag! Du är go och snäll som stickar hossor(strumpor) till henne.!!!Alltid bra att få gympa ansiktsmusklerna.Bra med toan nära sig.Ha nu en bra dag vännen! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, du har ett så varmt hjärta!
  Så snygga, jag gillar det där snurrande mönstret! Läckert! Förstår hon blev glad!
  Resan o helgen gick bra, kändes fint att kunna vara hos pappa på rätt dag och vid rätt klockslag trots att han då ligger ca 30 mil bort. Mamma o jag hade en mysig helg tillsammans o fick umgås utan avbrott från små söta barn som vill sin mamma nåt hela hela tiden...
  Önskar dej en ny fin vecka med spännande utmaningar och nya möten. Kram från mej/Charly

  SvaraRadera
 3. Hej du,,Solen är här oxå+8 just nu..
  Ja visst fick vi rita både mors och farsdagskort i skolan..Men på senare år har vi skippat dessa påhittade helgdagar..Snygga sockor du stickat..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du haft en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Molnigt här imorse och sedan kom solen, men det hann inte torka upp och nu fryser det på, så får se om jag kan cykla imorgon. Jo har dubbdäck men har inte hunnit sätta dit dem ännu!
  Jobbat, tvättat och ska pyssla lite nu! Syster har varit på besök en sväng också! =)
  Hoppas du har en fin dag!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 6. Oj, oj, oj vilka dönickar, men ett gott skratt blev det!
  Klart hon blev nöjd med sockorna - fattas bara! Kramar

  SvaraRadera