söndag 11 november 2012

Fort den här dagen har gått.Mager verkmästare...

Gubbarna på verkstaden satt och talade om verkmästaren, som hade blivit så förtvivlat mager på sista tiden. Alla var bekymrade för det verkade inte som om han själv fattade att det kunde sluta illa.
-Jo nu tror jag att det löser sig, sa Olle. Han blev nog lite fundersam när grannens hund försökte gräva ner honom två gånger  i förra veckan!


Idag saknar jag min mamma som skulle fyllt år idag.
 
 
 
Saknar oxå min pappa, var många år sen jag fick fira hans Farsdag.

 Kram till dej som kikar in till mej.

5 kommentarer:

 1. Hej du,,Vi firar inte dom här påhittade dagarna,kan bli ett litet kort kanske..
  En riktig grådag blev det,så det blev spisen och tvättmaskinen som blev målet på em,har en köttfärslimpa i ugnen,,blir nog gott tror jag.. Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Vi har en mörk hall så det är bra med ljus så stt jag slipper slå huvudet i toadörren. Jag har skickat din förklaring till Hebbe om kvinnonamn..Ha en bra kväll! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Såklart vill man ge kläder till de som behöver dem mest, ska kolla upp lite mer under veckan!
  Jag och syster har varit borta på olika håll i helgen, så ska se om vi kan fara till pappa på tisdag, beroende på vädret!
  Regnat hela helgen, så hoppas det blir bättre snart och att det inte fryser på, ska byta däck på cykeln nu till veckan!
  Hoppas du har haft en fin helg!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. Skickar stora varma kramar till dig idag. Du har så rätt vi saknar våra nära och kära och blir påminda om dom lite extra då och då! <3

  SvaraRadera
 5. Nej man ska omge sig med personer som ger en energi, inte sådana som suger. Så du gjorde rätt som inte har kvar henne som vän längre. Jag har i stort sett alltid otur och träffar fel vänner. Kanske därför jag nöjer mig med att vara med sambon mest. Känns som om jag klarar mig med det. Har liksom blivit rädd för att lära känna nya.

  Det onda har inte gått över ännu, men nu har kroppen ändå fått vila ett tag. Så idag blir det träning ändå. Orkar inte vila mer, behöver komma igång. Beklagar all din dagliga verk, men skönt att du mår bra i övrigt.

  tack för receptet på bullarna också:) Ska ta och försöka baka dem någon dag.
  Stor kram


  SvaraRadera