måndag 1 september 2014

Hände en hel del i helgen :-)

I lördags så var min gubbe inbjuden att flyga med sitt RC-plan och göra uppvining med några andra gubbs från radioflygklubben. 
Den här modellen heter VanquishVar en klubb som håller på med Ultralätta plan som bjöd i Rc-flygarna.
Vad det här ultralätta planet heter har jag ingen aning om.
Igår söndag var vi här. Så himlans kul att kika på. Tjejerna som körde var riktiga fighters och så duktiga i damklassen. Här kan man säga kör så det röker, var riktigt mycket rykande från några bilar. Ena barnbarnets kille är med och kör.  Han kom på prispallen och fick pokal.7 kommentarer:

 1. Kjell älskade att flyga. Vi bodde förr vid Vankiva och där var ett flygfält. Han var där uppe och hjälpte till ,och som tack fick han flyga med. .......Bra ide med solarmband! Jag hade varit först med att köpa när de kom ut!!Konstigt att du inte fått svar... Kram!

  SvaraRadera
 2. Det var ett riktigt fartfyllt inlägg från dig idag. Kram

  SvaraRadera
 3. Ja den stora ormen skrämde mig rejält. Hela resten av promenaden trodde jag att det skulle komma massor av fler sådan bara för att jävlas med mig, men tur nog så såg vi inga fler än bara de två döda.

  Tio kronor styck är väl inget alls. Tänk vad rosa band kostar i butiken, det brukar väl vara typ 40 kronor.

  Folkrace kan vara väldigt skoj att kika på:)

  kramar

  SvaraRadera
 4. Tack vad snäll du är :)
  Kul helg, jag älskar att titta på folkrace :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att få pris för fina prestationer! :D Ajda, jag har en kollega som har fibromyalgi och hon får jätteont i kroppen när det är häftig väderomväxling osv... Ändras från varmt till kallt fort, inge kul alls.... Ta hand om dig!!♥ kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  En sådan rolig helg,det verkar varit.Här va det som vanligt.Kram,Inger

  SvaraRadera