tisdag 12 augusti 2014

Vilken vecka det har varit

Har inte kommit in på min blogg och kunnat skriva. Har försökt med dom här  tre, men ingen ville jobba med mej.
Vi har inte haft fungerande hiss sen tisdagskväll.
Reparatörer kom och dom kom fram till att motorn i hissen skulle bytas. Är ett stort företag som reparerar hissar och rulltrappor.Dom delar inte ut posten när dom måste gå i trappor. 


 Tycker så synd om dom som har hemtjänst som kommer med mat. Dom går inte heller i trapporna, dom som får hem mat måste gå ner i brandtrappan och hämta sin mat. Undra vem som tar ansvar om någon ramlar i den smala brandtrappan som går i spiral.


Nio våningar är huset,  har tänkt flera gånger på hur dom skulle göra om någon behövde ambulans.
 Gubben ringer och hör med posten om vi kan hämta den men det får vi inte.
 Hissfirman ringer han också  och där får dom inte tag i montören som har hand om vår hiss.
Idag känner jag mej som en riktig gnällfia. 

8 kommentarer:

 1. Man får gnälla ibland och som nu har du ju skäl till detta.
  Själv känner jag mig bara mer och mer förbannad hur jag fick uppleva elaka glåpord från en gubbe idag. Råkade vända på hans infart då jag skulle besöka en äldre dam som jag brukar hjälpa med handling å så. Jag svarade honom med att man kan faktiskt använda en trevligare ton. Det kan du själv göra svarar han mig då det var han som skrek till mig. Så nu känner jag mig skitförbannad och han har förstört en fin dag för mig. Negativa handlingar som elakheter och ord ska man passa sig för att säga till andra, då du ser.....jag känner mig gnällig ja med och förbannad och det är inte ofta minnsan jag känner så. Men tyckte han bär sig sååå himla illa åt. Fyy för griniga människor som är som den gubben. Såja....nu har jag fått gnällt lite åxo hahaha.
  Ha en fortsatt jättefin dag Goa bloggvän.
  Kraaam du fina.

  SvaraRadera
 2. Var det inte hissen ni nyligen fick fixat?? Har du försökt med safari??Även våra fönstren ska få sig en makeup! Kram!

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen anledning att gnälla tycker jag, då det inte är mycket som fungerar som det ska. Hoppas att allt rättar till sig snarast.
  Ha nu en så bra kväll du bara kan. Hej svejs.

  SvaraRadera
 4. Med all rätt så ska du vara gnällig, det hade jag också blivit om det fungerar så där dåligt.
  Lustigt det där med att du inte kommer in på din blogg. Jag kör på Mozilla, och den webbläsaren vill jag inte byta ifrån.

  Hösten och vintern är lång och du kommer få gott om tid för att pyssla.

  kramar

  SvaraRadera
 5. De där lät inte bra!!!!! Riktigt illa!!!!
  SV; På Anåfjället har snön faktiskt gått bort i sommar... Men det är inte ofta. Tycker åxå att det har varit varmt. Mår inte dåligt men nått byggande orkade vi inte med....

  SvaraRadera
 6. Men jösses! Vilken röra! Så kan man inte ha det! Stackars människor som inte får sin mat utan måste riskera liv o lem för att själva gå i trapporna. Många får ju maten hemskickat just pga att dom inte KAN gå i trappor o ta sej ut!
  Och inte få posten, men då tycker man ju det vore logiskt att lagra det på postkontoret så ni själva kan komma o hämta!!! Kan ju vara viktiga saker! O räkningarna betalar sig inte själva!
  Men fy vele! Hoppas det ordnar sej snart! Du har all rätt att gnälla, jag hade varit fly förb..... Problem är ju till för att lösas, verkar inte som om mat o post fattar det...
  O hissar ska ju inte få vara trasiga så länge! Tänk om någon blir sjuk! Oj, jag blir ju jättenervös bara av att läsa om det! :(
  Jag sjöng Hard Rock Halleluja för den dansande dockan ;)
  Tyvärr endast en kisse omplacerad. En har vi inte sett på flera veckor. O lillan ligger nu med tre kissungar... Så nu har vi ytterligare katter att försöka hitta hem till :(
  Fortsättning följer....
  Önskar dej en härlig helg min rara vän!
  Kram Charly

  SvaraRadera
 7. Ja, gnälligt. Men hiss måste man ju ha. Inte vi förstås sedan vi flyttade till Hjo. Tror inte det finns hiss i något hus här i stan. Ska man roa sig med rulltrappor får man ta sig till Skövde.

  SvaraRadera
 8. Jag är så gott som frisk...
  Jag saknar garn och att virka och sticka, blir kanske mer tid nu till hösten!
  Ibland får man gnälla av sig!
  Stor kram

  SvaraRadera