torsdag 17 juli 2014

Fy fasen för såna här människor

Kommunen varnar för oseriösa människor.
Det var en här som skulle sälja brandsläckare. Synd att jag inte var hemma, är inte första gången dom ringer på. Hmmm så kommer dom sent på kvällen. 
Läste i lokaltidningen är inga som har något registrerat företag som knackar dörr.
Tjuvar i vita vantar stjäl från dom äldre. Dom ringer på och frågar om dom får låna telefon. Det är bara äldre som dom ringer på hos, dom som råkat ut för dom har varit över 90 år.
När dom får låna telefon så smyger sig andra kumpaner in och stjäl.
Polisen uppmanar äldre att vara vaksamma, kräva legitimation och kika i titthålet. Kan väl inte vara lätt för en äldre person att komma ihåg det.4 kommentarer:

 1. FY!! För såna människor .....Här är också varmt!!! Tänk på att dricka!! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Inte hört något om ev inflyttning tidigare ännu, inte ens om ledigt förråd innan inflyttning. Har en kompis på besök som hade kunnat hjälpa till men nu blev det inte så, han har hjälpt till med annat istället! =)
  Skönt att kilon åker iväg, cyklar du ute eller har du någon träningscykel?
  Vi kommer att ha balkongen i söder läge så det blir perfekt för mig och odling, killen gillar sånt också så det blir bra! =)
  Tragiskt med folk som ska luras och speciellt de som lurar äldre, fy faro för det.
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 3. Hej hjärtat! Men så arg jag blir på såna! Och häromkring har det varit inbrott, pyromaner, mm mm. Jag fattar inte vad det är med folk nu för tiden! Har man inte någon moral längre???
  Här är jag åter iallafall, det har varit mycket o rörigt en längre period. Semestern blev väl eg inte någon semester då vi haft fullt upp med att fixa med svärmors hus o katter osv... Så jag började första arb.dagen med att be chefen o semester till vintern ;D
  Han förstod, han har själv nyligen tömt sin pappas hus.
  I all hast, hoppas allt är bra o att du haft o har en underbar sommar!
  Kram o var rädd om dej/Charly

  SvaraRadera
 4. Ja det är inte lätt att bli gammal och sen ska såna här uslingar som är utan nån som helst moral eller medkänsla för andra människor. Det är såååå fult att lura äldre människor.
  Ha nu en jättefin onsdag.
  Kramkram från mig.

  SvaraRadera