fredag 28 mars 2014

En sockerbagare.......Full rulle närå inte hela tiden men jag har varit en bagare. På tisdagen bakade jag 75 bullar som jag gav istället för en blomma när vi var och Gratta en.

I onsdags bakade jag gammaldags kanelbullar. Enligt mej är det ju vanliga kanelbullar. Blev 115 stycken och idag har jag bakat 80 muffins skulle bli mera men jag hade bara bullformar .Kanelbullarna och muffinsen ska vara till dopet i morron.Gissa om jag letat efter blå bullformar. Hittade en bra nätbutik med bra priser. Så dom här fina himmelsblå beställde jag.9 kommentarer:

 1. Så mysigt med barndop. Då har du en fin helg att se fram emot. Kram

  SvaraRadera
 2. En sockerbagerska som heter Märta! Du får dricka mycket kaffe för att få ihop till en väska.. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vart hittade du dessa vackra bullformar??

  SvaraRadera
 4. Mors,,Tackar,,nog känner jag igen ett antal fåglar,och det kommer in en och annan ny i skallen ibland,,men klart intresset finns..
  Ja det var en ljuvlig dag med den fina solen,min balkong ligger mot sydväst så där kommer inte den kyliga vinden från nord..
  Härligt med barndop,mysigt sen vid dopfikat,,då blir det dopmys..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Oj, det var många bilder! :)

  SvaraRadera
 6. oj oj, va du står i! :D Mums med nybakta bullar och muffins. Länge sedan jag åt.... SV: Tänkte precis lika dant, hallon som är så gott annars! :) Snö, nää va prater du om!? :P hihi Här är det 10 grader om dagarna och jag satt ute på den inglasade altan imorse och åt frukost, var 25-30 grader. ;) Våren har kommit men kan bli snö igen för är ju bara april.... Hoppas att snön försvinner hos dig snart! :) Hoppas att du har haft en bra helg annars. :D Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Skönt att du fått ordning på allt bakande, fina formar du hittade också!
  Här har det varit sol och lite snöflingor, men mestadels fint väder. Varit med killen och hans systrar till deras hemställe, pysslat på där och haft en lugn helg.
  Skönt att du snart är klar med kuben, hoppas det går bra med det sista!
  Ha det så gott! Kram Elenor

  SvaraRadera
 8. Hej
  Så gott med bullar.
  Och vår är det nu.Skönt,äntligen.
  Kram,Inger

  SvaraRadera