söndag 9 februari 2014

Det trodde ni inte om mej....... :-)
Igår hade jag många strängar på min lyra.

Först blev det storstädning


Sen gjorde jag en silltårta, så mäktig mycket gott i den. 

Blev en kladdkaka gjord oxå. Lidl har roligt strössel fyra olika i en förpackning Hjärtan, två olika färger  som ser ut som glitter och små stavar i två färger vitt och rosa. Receptet på kladdkakan jag har är över 40 år ungt. 

12 kommentarer:

 1. Du.. det ser smaskigt ut Så duktig du var! ....Du jagade ärtorna på fel ställe! Båda var goda men,Hebbes mat var lättare att göra! Kram!

  SvaraRadera
 2. Först! Haha!

  Varför skulle jag inte tro att du inte kunde storstäda eller laga go mat eller baka en go kaka?

  Storstädningen har gått min näsa förbi den här veckan. Jag brukar få till den på fredagarna, men då tvättade jag ju den här gången.

  Sv: Jag höll på med Pyttipannan i går också och har ändå inte kommit nån vart. Men vi såg ju på Mellon och det blir inte bra att försöka sticka ett svårt mönster. Du kanske lyckas snabbare. vad vet jag? Men jag är envis som en röd gris, så jag kommer inte att ge mej i första taget.

  Jag har inga beställningar mer än från min dotter, som vill att jag ska brodera åtminstone tre adventskalendrar till hennes barnbarn. Hon har 4 barnbarn och ett till på gång. Det sista är inte officiellt ännu, men lär komma i juni nån gång. Så jag har lite tid på mej. Men de är mycket större, än vad jag trodde. Så jag får väl sätta fart med dom också. Jag har bara fått en hittills. Dom bor i Stockholm, så jag får grejerna skickade direkt hit från leverantören.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 3. Oj där hade du fixat godis på riktigt,silltårta har jag aldrig provat...
  Jag tyckte det lät lite tunnt om Refreshments när inte det var någon saxofon med.Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Oki,då har vi ungefär likadant väder.Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Hoppsan. Där satt de inte fast! JAg ska ta tag i städningen bara jag blir klar här :D

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Det såg gott ut, båda sakerna! =) Det som är bra för hälsporre är att gå i några skor som sluter tätt om hälen. Hoppas det ska bli bättre snart.
  Här har vi haft blötsnö hela dagen men nu verkar det vara uppehåll. Vi var på teater idag med våra vänner och såg Klungans nya föreställning, det var trevligt.
  Hoppas din cykel står kvar och att det snart är färdigjobbat i huset!
  Här blev det korvomelett till middag, gott och enkelt!
  Nu ska jag fortsätta och träna min arm, hoppas du har en fin kväll!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. Den tårtan hade jag gärna smakat på :)

  SvaraRadera
 8. hej
  Så bra för dig att känna sig duktig.Den där tårtan vad hade du för sill i den?
  Kram,Inger

  SvaraRadera
 9. Det är dåligt med fotande från min sida just nu. Inspirationen finns inte riktigt där och vädret är ju gräsligt och naturen ful. Längtar efter våren, då kommer nog fotoglädjen tillbaka.

  Skönt att det börjar kännas bättre i fötterna. Jag som trodde att det var bra att gå barfota. Så fel man kan ha.

  kramar

  SvaraRadera
 10. oj oj, här händer det grejer! :D Härligt med dagar när man är sådär effektiv! :) Tårtorna ser jättegoda ut!! SV: haha ja, short är väll inte det ultimata. :P Finns ju många fina stövlar nu för tiden men de kostar en hel del... Har ett par låga gröna med snörning från VKING och et par röda fodrade från Tretorn. ;) Kramar till dig!

  SvaraRadera
 11. Hej raringen! Så duktig du varit och så gott det ser ut! Haha ja bárn är underbara och oförstörda. Skriver ner det dom säger och gör och har satt in i deras album "jag som liten" som dom ska få läsa sen. Mest kommer det ur sonens mun. Hans hjärna måste gå på högvarv ;D Önskar dej en härlig torsdag! Kram VÄnnen min

  SvaraRadera
 12. Så mycket du fick gjort. Både smörgåstårtan och tårtan med hjärtan ser goda ut! kram

  SvaraRadera