tisdag 15 oktober 2013

Första gången jag gjort så här.

Första gången jag stickar sådana här tummar.  Har alltid stickat tummen så här tidigare.
 Bilden lånad från Ullcenter.
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Det är länge sen jag stickade vantar ,men då stickade jag dom som du.. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Funkade det bra med den andra sortens tummar?
  Jo vi hann en hel del men har mycket kvar att göra, vattenskador i båda stugorna så lär bli att riva och bygga nytt beroende på vad mamma och hennes bror kommer överens om! Huvudsaken är ju att få bort allt långt gräs/ogräs innan snön. Det ska väl funka med android också men har inte lyckats med det trots flera försök! Inte fått svar av dem heller!
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 3. För mig är det tvärtom. Jag har alltid stickat med uttagningar för tummen förr, men nu har jag förenklat det hela. Visst är det kul att sticka vantar och sockar.

  SvaraRadera
 4. Kväller,,Så gjorde min mor oxå tummen när hon strickade vantar,så som du alltid gjort,,ja jag använder virknål när jag maskar av,,jag var till Panduro i dag och köpte en Påtbräda i plast,köpte ett rosa garn,ska göra en liten sjal till Moa..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig förut tänkt på hur tummar är stickade. När jag ser dina bilder förstår jag precis. Jag kan inte välja vilken som är bäst, huvudsaken är att vanten värmer! Vilken tycker du själv bäst om? Kramar

  SvaraRadera
 6. tumvantar är ju så härligt när det blir kallt! :D SV: Jaa, hösten är verkligen fin!! Och inte för kallt ute heller.. Ha de bra. :) Kramis

  SvaraRadera
 7. Vilka tummar blir bäst?:)

  Men skönt att du redan känner dig bättre, här går det inte framåt, men jag har inte blivit sämre heller så det kanske vänder mot friskhet snart:)

  Vad roligt att du gillade fotona på mjölkpallen, jag tycker det är så häftigt när folk på landet har dem, de är charmiga.

  Tack, jag ska ha det bra i Småland, det är roligt att vara där, men det är väldigt skönt när jag kom hem nu också haha:)
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Tycker bättre om din första tumme :D

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Tänkte titta in och önska dig en fin helg!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 10. Så fina vantar!
  Igår skrev jag om mitt misslyckande i slöjden.Har dokumenterat min skoltid. Trevlig helgKram,Inger

  SvaraRadera
 11. Jag tror jag har stickat båda sätten. Ser varma och goa ut i alla fall :) Jag har ännu inte börjar på min andra vante...
  Kram

  SvaraRadera