söndag 13 oktober 2013

Det blev en liten stickad den här gången :-)
Har stickat en liten halsduk, från en gammal beskrivning. Skickar alltid med tvättråd när jag stickar och ger bort något.
8 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja visst lyssnade jag på Grodan Boll och Kalle Stropp.Hade domsom leksaker.
  Och när man tänker efter va ju serien om miljön,före sin tid så att säga.
  Kram tillbaka,Inger

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Ja jag hade i bakhuvudet att det fanns något som hette Påta,,så jag googlade,,sen gjorde jag en egen bräda,skaffade garn sen var det bara att påta på,,Kul är det och enkelt..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är på att sticka. Jag köpte mig ett stick sett men fan allt bara sket sig haha.

  SvaraRadera
 4. Jag hade en precis likadan när jag var liten, fast röd. Dom är jättebra! Det är bara att hoppas på att dom kommer tillbaka och sitter runt barnens halsar i vinter! Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vad fin halsduken blev, snyggt jobbat! =)
  Jag skulle själv testa med ljudböckerna men har inte fått det att funka, verkar mest anpassat för iphone. =(
  Hoppas du har haft en fin helg, själv så ska jag hoppa isäng så att jag är pigg inför en ny arbetsvecka imorgon!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 6. Hej raring, en såååån söt halsduk! Har faktiskt haft en mörblå till sonen o en vit till dottern som min lilla underbara duktiga mamma har stickat! Underbara o smarta med den där lilla typ låsanordningen ;D Du är fiffig du! Jag älskade dom till barnen! Ligger i deras respektive kartonger med kläder jag vill spara.... Hoppas komma till användning en vacker dag till barnbarnen, extra roligt för barnen då att det är deras lilla mormor som gjort dom. Haha det där kortet skulle jag vilja ha, där man önskar sina vänner allt på en o samma gång. Då är ju risken liten att man glömmer någon högtid... Har sett något sånt i en affär nån gång, ångrar nu att jag inte köpte det :( Önskar dej en härlig tisdag vännen min! Kram Charly

  SvaraRadera
 7. Morsning,,Jag befinner mig i Vreta denna veckan,,sonen är i Belgien på kurs,,så jag är barnhämtare på em..Jag har med min Påtbräda så några varv ska det väl bli på den randiga sjalen jag har på G nu..Haé Kram.

  SvaraRadera
 8. Så söt! Och så bra att du skickar med tvättanvisning!

  Ha en fin dag <3 Jennie

  SvaraRadera