tisdag 26 februari 2013

Vi gillar både kyla och värme!McHamburgare

McEdonia
Ett bombnedslag!

McGummi
En seg rackare!

McJas
Den kompletta måltiden med
massa mineraler och metaller!

Har dom här två i sovrummet. Fönstret är öppet ofta när det är många minus också. Har dörrarna stängda och dammslussar från morron till kväll. Det blir ju lite lukter från allt materialet dom håller på med. Drömfångaren har jag gjort. Fotot är klickbart.

 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Inte tål väl orkideer kyla?????Det känns bra att man själv får vara med att bestämma vilken smärtlindring man vill ha.Dom har gjort fel så många gånger på mej..Kakorna behöver jag om några veckor. Ska jag skicka garn?? Raggisarna tänkte jag ha som nattastrumpor. Jag tror att man kommer att frysa om fötterna den första tiden. Du får kolla upp vad för garn jag ska ha och vad det heter,jag är total ovetande om garn och sort.. Även priset på kakor och strumpor... Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan,,Oki,inte undra på att jag aldrig hört om Snurrestrumpa då..Jag har bara en levande blomma en orkidé som jag fick för ca 3 år sen..Tackar,det blev sådan fin himmel i går när solen gick till sängs..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Måste gå fort att sticka dom strumporna :)
  Jobbigt när man behöver göra om men brukar gå fortare andra gången man startar ;)
  Det kommer den säkert vara.
  Fin drömfångare du gjort :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj,inga fönster öppna här när vi sover, mer än när det är sommar! Då skulle jag frysa ihjäl, men det ska vara bra har jag hört! Kram

  SvaraRadera
 5. Drömfångare är fina! :D Gjorde en när jag gick i högstadiet och fick mvg i bild och form! :) hihi SV: hihi jaa, många som trott att det var ostar eller godis... och visst ser det ut som det oxå! ;) Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Vacker drömfångare du har gjort! =)
  Hoppas lukterna försvinner snart, jobbigt med sånt!
  Det börjar vara bättre med mitt huvud också, men får ta med flygöronpropparna på torsdag, vi har en väg flyg och sen tåg på hemvägen!
  Här har det varit plusgrader och tö, ganska isigt på vägen hem ikväll, men tog det lugnt!
  Ha det så bra!
  Kram Elenor

  SvaraRadera