lördag 16 februari 2013

Skruttmärtha kallar sig för Tröttmärtha idag :-)
Hoppas ni hade en fin AllaHjärtansDag.
Jag  var till min Hjärtläkare då och fick provsvaren, dom hade ju kunnat vara bättre. Ska få en remiss och göra ett ultraljud på pupmpen.
När jag kom hem var det bara att vände i stort sett för då skulle jag följe gubben till sjukan han är inte van att åka tåg och buss. Han var till ett större sjukhus och skrev in sig. Där fick vi veta att han inte fick bära tungt så vi fick åka och veckohandla när vi kom hem.
 Fredagsmorse ringde klockan 5.30 han skulle vara på sjukhuset 7.00 för kranskärlsröntgen. Det gick bra men sen skulle det tas ut luft och hålla koll på att det inte börja blöda, jodå det gjorde det en gång. Så nu går han med armen i mintella så han inte bär på något för då kan det börja blöda då är det 112 och ambulansfärd till sjukhuset. Vi var hemma 16,15 igår eftermiddag.

5 kommentarer:

 1. Ja det blev en tödag i dag..Hoppas det ska gå bra för Gubben..Här är det full rulle,har barnbarnen i helgen,,så inte är det många lugna minuter..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Men kära vän så jobbigt ni har det. Kan ni inte få färdtjänst?? eller sjukresor?? Det är ju jobbigt att bara ta sig dit med tåg och buss.Hör dej för med kommunen!....Jag kylde äggen under kallt vatten en bra stund.Påsen är en raritet. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja hon växer och frodas :)
  Fin färg, blir nog en fin mössa och hanledsvärmare av det :)
  Stackare, ni får ta hand om varandra och krya på er!
  Sänder en stor kram

  SvaraRadera
 4. Jag är ganska trött idag faktiskt, inte sugen på att jobba alls... SV: Låter som ni kommer få ett ursnyggt kök!! :) Ha de gott. kramis

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Hoppas det går bra för gubben och att han inte får problem nu! Hoppas din undersökning går bra senare också!
  Ni finns i mina tankar!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera