onsdag 14 november 2012

En wingspan
Studiebesöket...

En grupp skånska järnhandlare for till ett mellansvenskt järnbruk för studier och bjöds på middag av disponenten. Det var inget fel på maten men snaps saknades. Disponenten var nämligen nykterist.
Till kaffet kom heller inget dricka. Då vände sig en av de törstande gästerna till disponenten och vädjade:
-Si, det är så att vi är vana att få någe starkt till kaffet. Disponenten har möjligen inte några pepparkakor?
 

Det här är min wingspan jag har stickat. Prickarna man ser är paljetter. Var en kul modell och lätt att sticka. Om du klickar på bilden så ser du paljetterna.
 
 
Ha en bra dag
 
 6 kommentarer:

 1. Mors,,Ja Grattis ska alla ha som svarat rätt..
  Vad används ditt wingspan till??.
  Nu ska jag ut i gråvädret,,Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Har man den som löskrage?? Den ser svår ut att göra.Här i Höör så erbjuder dom alltid ett billigare alternativ på Apoteket.Jag kommer att hälla er underrättade om hur Bella sköter sig. Tyvärr är det är fler än din Lucia som är rund om fötterna när de firar lucia ...Ha en bra dag!Kram!

  SvaraRadera
 3. Hejsan,,här är det +10 nu och helgrått,,har varit till frissan och blivit av med kalufsen...Skönt att dom inte ersätter din medicin,utan du får den du är van vid..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Oj, det var en del julkort det, men om man nu ska skicka julkort så ska det vara med snigelposten tycker jag. Jag brukar skicka några stycken i alla fall, men så många som du blir det inte.

  Ja, sådana dag som jag hade igår är inte roliga, är inte bättre idag heller, men jag väljer att hålla tyst om det. Kan ju inte klaga varje dag^^

  Ja men varför är det mestadels knäppgökar som blir läkare. Borde de inte ha mer förståelse för patienterna?
  Nej just nu äter jag inga tabletter alls. Tycker inte att sådan där vanlig skit hjälper så då låter jag hellre bli.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Väldigt snygg. Jag har aldrig hört om wingspan förut, så jag googlade på det och fick fram allt möjligt utom det du har stickat! :( Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej vännen, jag kunde inte kommentera ditt sista inlägg. VIlket vackert och mycket personligt kort!!!! Det är underbart när man får något som någon lagt ner sin energi på! Det betyder mkt o man känner sej själv betydelsefull!
  ÖNskar dej en jättefin helg min vän! Själv ska jag försöka få till lite mindre stressfaktor genom att ligga före mej själv i julstöket. Så det blir bla pepparkakshus tillsammans med barnen. Kram raring

  SvaraRadera