onsdag 15 augusti 2012

Jag har målat på textil!


Fniss...

Vi lever alla under samma himmel,
men vi har inte alla samma horisont.
Konrad Adenauer

Vänlighet är att älska människor mer
än det förtjänar.
Joubert


Ritade av detta broderimönster, istället för att sy så målade jag med textilfärg. Har ett brödfat som är hjärtformat i spån det har jag oxå målat.

7 kommentarer:

 1. Hej gumman, jag kikar på kakfatet imorgon. Tror hon kommer vara där o sälja. Underbar inställning ni har till livet o varandra! Så vill jag ha det, gubben är inte den typen. Brås på sin mamma, hon sa hon fick blåmärken om pappsen kramade henne lite för hårt... Så han fick på nåder klappa henne på kinden ibland... (i stort sett). Tack o lov har jag en son som är den mest kramiga o kärleksfulla ängel jag någonsin skulle kunnat få. En enorm lycka! Det är så vikigt att inte ta varandra för givet, det kan komma en dag då det är försent att säga jag älskar dej.... I all hast, det är lite mkt på jobbet o hemma så här kommer dagens kram!/Din vän LC

  SvaraRadera
 2. Hur kommer det sig att ni flyttade ifrån huset. Det lät ju alldeles underbart att ha det sådär. Som jag sa, precis sådär vill jag bo. Jag hade kunnat vara ute i skogen i timmar.

  Tråkigt att höra att du har mer ont. Är det för att det är varmt ute? Jag mår ju bättre i värme:) Men ändå har jag blivit sjuk nu:(

  Kramar

  SvaraRadera
 3. tack ändå:) njaa det gick inte som jag ville:/

  SvaraRadera
 4. Vad händig du är! Hjärteduken blev så söt! Har aldrig hör det om tre plåster.Den om skurtrasor var kul *L* . Ha en bra kväll! Kramen!

  SvaraRadera
 5. Fint! Men de kräver ju att man kan måla D

  SvaraRadera
 6. Okej. Jag har med hittat massor jag vill göra sen får se vad det kan bli när dopklänningen är klar :)
  Hanna finns alltid med oss <3
  Kram

  SvaraRadera
 7. ja men nu är vilan snart över, jobbar 13-22 i kväll

  SvaraRadera