lördag 21 juli 2012

Min virkade groda fick en lång resa, Idag skulle det varit min dag!

På krogen...

Två kannibaler möts och börjar samtala:
-Jag hörde att du tagit intryck av allt det
här pratet om hälsokost.
-Det stämmer. Nu för tiden äter jag bara
vegetarianer.
Min virkade grodbakelse har fått resa många mil. Sällskapet han hade var säkert inte mycket att umgås med.
Ett kort som jag gjorde.
Och ett örngott jag sytt.
Den här dagen var det meningen att jag skulle kika ut i stora vida världen. Men jag kikade ut senare den här månaden. Hade jag kikat ut 21 juli hade jag fått dagens  namn. Johanna

7 kommentarer:

 1. Stor kram till dej!!Du fick mej att asg Hur kunde jag träffa så mitt i prick på namnet!Håller med att humor är en bra medicin.Min inneboende gjorde också av med en massa pengar igår.. Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ps Grdan GUNnar hälsar! Kram!

  SvaraRadera
 3. Okidoki,,då kom du inte till världen förrän den 27 då,,tror jag kanske..Men du den grannen går inte av för hackor,,konditor oxå,,somliga har en jädra tur att ha rätt granne..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Skickar över en stor krya-på-dej-kram

  SvaraRadera
 5. Grodbakelsen är ju bara så söt:)

  Äter du mediciner mot smärtan, eller hur lär du dig att leva med den? Själv vet jag inte hur jag ska stå ut, en jag har ju ingen diagnos och inte bett någon koll upp saken heller, så jag antar att jag får skylla mig själv.

  Men så bra att du har tur hos smartson. Jag fick faktiskt chansen att testa någon drickyoghurt precis nu, eller rättare sagt, sambon fick dricka den.

  SvaraRadera
 6. Många grodor de där... I Grundsjön har vi en pöl som vi har besökt mer eller mindre i hela mitt liv, och den är full av "storhuvvupâdd". Hur många som blir grodor vet jag inte..... "Storhuvvupâdd" = "Romprtroll" (norska, och de är på riktigt inget jag hittat på).

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Fian grodsaker du har gjort! =)
  Hoppas du kryar på dig snart!
  Här har det varit sol men kalla vindar, så itne så skönt! Hoppas värmen kommer tillbaka!
  Varit på en loppisrunda idag, gjort några fynd och kikat på två ställen med lite vintage/trädgårds saker, det var trevligt!
  Ha det så bra!
  Kram Elenor

  SvaraRadera