fredag 20 juli 2012

Har blivit uttagen som Testpilot. Den här gången ska det testas en produkt från Hellman's

På krogen...

Gamlingen vid baren är törstig och säger till den unge
mannen vid hans sida:
-Om du bjuder mig en whiskey så lovar jag att inte
berätta mitt livs historia....
Det jag får välja mellan är:Majonnäs

Grunden i Hellmann’s majonnäs består av enkla och naturliga ingredienser. Just detta är det som ger den goda och krämiga smaken. Hellmann’s majonnäs finns som naturell och i 5 spännande smaker


Grillsås

Ge din grillade mat den sista touchen med hjälp av Hellmann´s grillsåser. Vi har 5 olika smaker för alla typer av grillat, så prova dig fram och hitta just din favorit

Salladsdressing

Hellmann's salladsdressingar görs på noga utvalda ingredienser som till exempel örter, kryddor, senap och honung. Allt för att skapa härliga smakkombinationer. Upptäck våra 5 olika sorter.

7 kommentarer:

 1. Ja han är för söt :)
  Nej jag har ingen bärsele men tycker det funkar fint ändå, ryggen känns bättre idag så kan vara att jag legat konstigt också.
  Ja det kan du får göra, bullar är alltid gott :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det blev en läcker lådbil,barnen blev helnöjda..Ja jag håller med dig sådana grannar finns det inte så många av,,så du tillhör de utvalda som har fått en sådan..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag ska göra så gott jag kan för att grodan ska trivas och stanna kvar.Vad sägs om namnet GUNnar??Visst känns det som om man har träffats live ,vad jag har förstått så är du en varm härlig go person.Tråkigt att du har sån värk.Jag vet hur ont man kan ha.Idec ifjol så halkade jag med floppatofflorna på det våta klinkergolvet i källaren och slog gumpen rejält.Har varit och röntgat,det fanns bara vanliga förslitningar men ont har jag.satte en magnet bak i ruggen för två dar sen och det onda har släppt ,jag kan vända mej i sängen utan att få ont ..Vi bodde på ett ställe innan med dåligt vatten och vi blev dåliga båda två.Det känns så gott att ha träffat dej.Sakerna jag fick av dej kom precis när jag behövde uppmuntran.Ikväll så ska jag göra varma mackor med en kall öl! Kramen !!!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS! Vad tänker du välja? Hoppas det är gott! Kramar

  SvaraRadera
 5. Tack! Älskar mina tatuerade blommor, han är grym han som gör dom!! Har varit i trollhättan nu i kväll med några kompisar, myst på stan å sett Loreen sjunga, ska sova nu så jag säger go natt

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Grattis till testande, skickade in om det också men inte hört något!
  Hoppas de får ordning på hissen och att du kan hålla din fot ifrån saker som den kan krocka med nu! =)
  Det ryktas om att Lidl här äntligen ska öppna snart, efter att ha stått tom sedan de byggde klart! Vi får se!
  Det blev friidrott för mig, syster och mamma efter att vi varit en tur till pappa. Hittade lite fina papper i en ny butik bredvid hyreshuset där han bor, så det var en bonus! =)
  Hoppas ni fick en fin kväll!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. Så vilken av produkterna har du tänkt att prova? Alltid skoj att få chansen att prova på saker man kanske inte vanligtvis köper.

  Nej, när någon frågar hur man mår så är det liksom enklast att svara "jag mår bra". Man vill ju inte framstå som den där gnälliga typen och här i Sverige är det visst inte rätt att klaga, så det är bara till att knipa ihop.
  Önskar du slapp all din smärta också.

  Kramar

  SvaraRadera