tisdag 10 januari 2012

Redan tisdag!!


Dagens Hoppsan
"Idag är det farsdag, så till alla er där ute: Grattis på födelsedagen."
Ralph Kiner
 Ett fint tyg (190 x 105cm) jag fick av en Bloggvän  i julklapp. Finns så många fina bilder på det.

Bilden är klickbar.


Önskar alla en bra dag.
 

8 kommentarer:

 1. Morning vännen! Vad ska du göra med det tyget???Jag pratade varmt om dej när Biggans var här.Hur go och varm människa du är och med en härlig humor trots värken.Jag har värk i ryggen ibland så jag håller på att smälla av.Har fått elplattor som jag sätter på ryggen för att stimulera musklerna.Jag kan inte ta antinflamatoriska medel eller sånt med morfin i.Ha en bra dag vännen! Morgonkram!

  SvaraRadera
 2. Oki,lite grattis då..jag åker ofta de mindre vägarna när jag åker hem från Uppsala,,är ganska less på motorvägen..Sen åker jag till Thun´s i Faringe och handlar ibland..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej vännen. Ja nu var det ett tag sedan. Jag har inte mått så bra. Har kännt mej så nere. Blir så mycket som kommer tillbaks alla dessa helger. Så skönt nu attt det är över. Vad fint du gjort här. Hundarna är så mysiga. Har ju nåt att engagera mej i när de är här. Ha det bäst.
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Snöar för fullt här och var -6 imorse, cyklar men det går lite trögt så ska lifta med skolans buss tillbaka till andra skolan, så kan jag ta med cykeln också! =)
  Har testat en del såna halsdukar och en del blir rätt otympliga! Hoppas det kan bli en bra vanlig halsduk! Bra att du slapp frakten, men det kanske kommer fakturakostnad istället?
  Hoppas du har en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 5. Det är nog roligare att köpa nytt när solen och våren kommit fram :)
  Nej den är inte klar än men är bara sticka knäppningen och luvan sen är det ju klart småpill kvar som att sy ihop under armar och mellan benen och så.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt tyg! VAd ska de bli??

  SvaraRadera
 7. Åhh vilken söt bild! :) Jaa, och imon är det redan onsdag. hihi SV: Mums, va gott!! Nämen har ni så stökiga grannar! :O Stackarn,vi har jättelugna och bra grannar. Jobbigt att inte kunna få sova.... Kram

  SvaraRadera
 8. oh vad kul jag får vara med på din blogglista, det gjorde mig glad... :)

  Nu är ett nytt modem kommet så nu kan det bloggas igen, tråkigt ert nät är dåligt...mina föräldrar har comhem det funkar fint för dem :)

  Har fortfarande lite ont i örat...men skall till tandläkaren 6/2 så får vi se om det är ngn tand som spökar :)

  Kram

  SvaraRadera