lördag 10 december 2011

Hittade en mus i bokyllan när jag damma! ;)

Dagens Hoppsan
"Jag är förbluffad över människor som tar 18 år på sig för att skriva någonting. Det är så långt tid det tog för den där killen att skriva 'Madame Bovary' - låg den någonsin på bästsäljarlistorna?"
Sylvester Stallone
 
Här är musen jag hittade. Jag har målat katten och musen. Från början var det vitt. Är i brushteknik. Är en speciell färg man använder, jag använde allmogefärg.
Det var ett riktigt borstande hit och dit. Man börjar alltid att måla svart och arbeta upp till den färg man tänkt sej. Mitt lilla barnbarn tycker synd om katten för den håller på att ramla säger han.

8 kommentarer:

 1. Hej söta du!
  Bra att du fick dej ett skratt.Jag såg fotot till sist.Gör dom många ansiktslyftningar så syns ju ändå deras plisserade hals.Jag trodde att du var mormor.Ha en bra lördag! Kramen!

  SvaraRadera
 2. Hej svejs vännen.
  NU ser jag både den söta musen & den stackars lilla kissekatten.
  Håller med ditt barnbarn han nästan tippar över kanten ju=).

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Det kan ju funka med muffinsformar, har inte testat det dock! Precis bakat och ska leta rätt på kläder till julfesten nu!
  Snön är kvar här men det har varit runt noll och regnat lite idag så får se hur det går.
  Hoppas du får en fin kväll!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. Här städas de inte.... Och inte görs de nått annat heller. Skulle ut på en vinterpromenad men halkade utanför dörren och tog bilen....

  SvaraRadera
 5. Tack, mysis. Här inne är så varmt och skönt och jag har de sötaste hjärtan runt om mig . - och kram till dig. har varit helt hopplöst att komma in och hälsa på. det har bara hoppat ur. hoppas du nås av kommentaren marifa/ metrobloggen

  SvaraRadera
 6. Här regnar det också!
  Fin katt och mus :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Den va bra,men vad ska man göra med alla möss i hörnen.

  SvaraRadera