måndag 9 november 2015

Känner mej som en rutten äppelskrutt....


Ingen bra höst för mej "urrk" men det ska väl bli bättre får man hoppas.


Har stickat raggsockor till min lilla Prins Vincent.När mitt barnbarn var cirka 2½ år ville han bli mökrokare liksom sin pappa. Efter mycket pluggande och praktik så har han jobbat som rörmokare i en måndad.
6 kommentarer:

 1. Godmorgon! Du är duktig på att sticka raggisar!!!...........Så tidigt går inte jag upp.Jag har varit nere och satt på en tvätt .Ha en bra dag i tvättstugan! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ville han bli mökrokare, hihi..vad gulligt, men det är ju jättebra att han har fått jobb som han ville jobba med.
  Och din lilla Prins Vincent, mår som en prins när han får dina varma, stickade raggsockor !

  Vissa dagar kan det kännas som om man inte orkar vara glad eller uppmuntrande, man känner sig "som en rutten äppelskrutt", men det kommer att bli bra dagar.
  Alla har dåliga dagar!
  Om du känner dig nere, så tänk att, efter regn börjar blommorna växa.

  Allt gott till dig vännen, och stora, varma kramar !

  SvaraRadera
 3. Åhh hoppas att du blir bättre snart!! ♥ Min kollega mår inte bra nu när det blåser mkt och vädret ändrar sig från dag till dag. Hon som har fibromyalgi.... Kul när man går i sina föräldrars fotspår, rörmokare är nog ett intressant jobb. :) SV: Här är det också regn.. Jag dricker alltid te på morgonen. Brukar bli apelsin, choklad/päron eller jordgubbste. Har du tepåsar eller löste? :D Kram

  SvaraRadera
 4. Hej o hå!
  Säger väl krya på dig vännen.Så tråkigt att känna sig hängig.Vad fattas?Denna höst har jag klarat av,brukar känna mig deppig.Kanske mitt Dallas tittande gjort mig pigg.Och krya nu på dig.Kram,Inger

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt ljusnar.
  Vilka fina raggsockor!

  SvaraRadera
 6. Hej!En än gång krya på dig!

  SvaraRadera