måndag 2 juni 2014

Idag är det fjärde veckan :-)Jag har börjat med 5.2 dieten. Det går bra är ju mycket man får äta och mätt blir man oxå. Tjejer äter 500 kalorier och pöjkar 600 kalorier under 36 timmar. Började igår kväll vid 18:30 och slutar i morron bitti 6:30. 9 kommentarer:

 1. Jag borde också börja på någon form av diet. Jag har rusat upp lite väl mycket i vikt skulle jag tro. Nu väger jag mig ju inte i och för sig, men jag känner min kropp ganska bra och ser och känner att jag gått upp.
  Hoppas den kommer fungera för dig.

  Ja pastellfärger är verkligen underbart fina. Speciellt på sommaren. Känns som jag vill ha mina naglar i pastellfärger jämt nu haha.

  Brännblåsor är inget vidare nej. Det är ju ganska rejält bränt när man får det. Ändå kan jag inte avstå från solen. Men denna helgen har det vart lite mindre sol så jag har inte suttit och pressat i alla fall.

  Konstigt att hon tog för givet att du virkade gratis åt henne. Du lägger ju faktiskt ner tid på det du gör så en liten slant är du allt värd för arbetstiden. Hoppas ni kommer överens om ett bra pris.

  Imorgon åker jag till småland för att titta på syster när hon går in på sin studentbal och sedan också själva studenten såklart.

  Hoppas du får det bra.
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej du,,har haft 2 soliga fina dagar nu,sämre väder på väg,sägs det på lokalradion,skit oxå..Jaha gubben tänker bara på flygväder han,hoppas han får sitt väder då den 14:e
  Haé Kram.
  Verkar som fenixmona oxå har knas när hon kommenterar..

  SvaraRadera
 3. Kämpa på!! Skönt att jag är skuldfri. Ha en bra dag utan glass :-) Kram!

  SvaraRadera
 4. Skönt det går bra, hoppas det ger det resultatet du vill ha ut av det :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj så duktig du är som håller diet. Passa dig bara för att inte du försvinner. För många tycker den är bra, så passa dig för att bli för mager. Lite hull är bara fint.

  Trevliga bilder och inlägg.

  Kramelikram från mig.

  SvaraRadera
 6. Härligt det fungerar bra! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har ingen koll alls på olika dieter!

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Lycka till med 5:2! Jag försöker äta mer sallad och nyttiga saker och mindre skräpmat. =) Jag hade inga små händer i vägen, de ville hellre vara i köket med mamman. Varit en hyfsat lugn dag, fikade med en kompis på eftermiddagen. Annars bott i tvättstugan hela kvällen och precis tagit upp det sista. Tog in plantorna också, så att de inte får för kallt inatt.
  Hoppas du har haft en fin måndag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera