måndag 21 april 2014

Jag skulle ju köpa en Påskblomma.....

Hittade ingen Påskblomma, fanns ju så fina blommor med Påskkrukor i all reklam som man fick. Men jag fick en idé och fixade denna.

Det fick bli lite påskfjädrar på en flaska olja. Dom som fick blomman hejar på Bajen, så då passa den här diskborsten. Slog in det som en blombukett.Borde ju stå ha en bra kväller.

10 kommentarer:

 1. Hej du,,Ja vilken kanonhelg denna påsken blev,,lite kyliga vindar men i lä var det jätteskönt..Ja den presenten dög väl hur bra som helst,Nu är det ishockey på 5:an,,tar en nypa sol på balkongen i pauserna..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken kul ide. De som fick blomman blev säkert super glad. Nu njuter vi av de sista timmarna av den här Påsken. Sitter fortfarande ute och njuter men med paddan i knät.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack :)
  Jag äter nästan aldrig banan men Sofie älskar det.
  Visst är det kul när folk ser att man kämpat! Jag har med funderat på 5:2 dieten men så som jag gör nu funkar ju tydligen så varför byta framgångsrecept.
  Ha en bra kväll :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Tur att du är kreativ och kan fixa bra saker utan blommor! =)
  Jag har jobbat på hela veckan, städat och planterat om blommor här hemma, fått färgat håret också. Hjälpte killen att flytta saker hela onsdagen, umgåtts med hans familj torsdag-söndag, staplat en massa ved och spelat spel! =)
  Hoppas det går bra med dina prover och att du lyckas gå ner i vikt. Vi var ute och gick 4,5 km ikväll i solen, det var trevligt!
  Sköt om dig!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 5. Det var en kul present!................ Dom rullatorerna har jag inte sett!! nattikram!

  SvaraRadera
 6. Hej.
  En kul ide´.Hoppas att mottagaren tyckte det också.Kram,Inger

  SvaraRadera
 7. Det där är ju nästan bättre än en blomma också. Själv försökte jag köpa lite balkongblommor i helgen, men det var så utplockat. Jag tror att många har fixat med trädgården under helgen.

  Tyvärr så kan ju inte kroppen göra skillnad på socker och socker och ja, vindruvor är riktigt söta. Tråkigt att du inte kan äta det, men någon gång då och då borde du väl kunna göra det, så länge det inte blir ofta.

  Jag har absolut haft en fin påsk. Allt tack vare det härliga vädret.

  kramar

  SvaraRadera
 8. Din ide var verkligen toppen bra. Hade gärna tagit emot en sådan fin present! kram

  SvaraRadera
 9. Du är så uppfinningsrik. :) Kul när man får något som man kanske inte förväntar sig. Är allt bra med dig annars? har du ätit någon påskmat! :) hihi Här är det verkligen vår, solen skiner och jag njuter, därav inte så mkt bloggande! ;) Kramis

  SvaraRadera