söndag 6 april 2014

Bortskänkes!Skänker bort min Fibro som kan innehålla spår av andra sjukdomar.Får piller mot värken som innehåller morfinliknande preparat. Tur att man är en glad shit och har sina hobbies att hålla på med. Data, handarbeten och göra kort är en form av medicin - terapi, när jag håller på med det så glöms värken bort en stund. Kram och ha en bra dag

10 kommentarer:

 1. Jag tror tyvärr ingen nappar på ditt förslag även om det är gratis. Min väninna hade också fibromyalgi och precis som du så var hon en livad och gla´ person. Det hjälpte henne många gånger. Att gå med ständig värk är hemskt. Hoppas du ändå får en bra söndag. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Inte kul att lida av detta som du beskriver,,men de råd som ges,verkar ju rätt så bra..
  Aj som f-n,kommer du till den bloggen,,ska kolla om jag har fipplat till det på något vis,,utan att veta vad jag gjort..Här är det riktigt gråmulet i dag,+8,9 just nu,,var sol några timmar i morse..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte föreställa mig hur det känns :(

  SvaraRadera
 4. Nä tack Jag vill inte ha!! jag kan inte ta preperat med morfin i!....................... då kan ju din gubbe säga i porten Det är min frus bak som luktar!!! Ja kolla in hennes mage och gissa.. Jag är inte så förtjust i ormar jag heller . Kramen!

  SvaraRadera
 5. Min mamma har fibro och andra sjukdomar, inget jag önskar någon :(
  Kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Många av min pysselvänner utomlands har också fibromyalgi, så känner igen det du skriver från vad de skriver. Hoppas att idag är en bättre dag och jag håller med att pyssel är bra, det kan man göra avsett vad man behöver koppla av från! =)
  Hoppas din näverkrokning blir lyckad! =)
  Här är det en gråmulen dag, hjälpt killen att packa ihop lite i hans lgh i helgen, kikade på en igår men den hade katt så fick tacka nej. Annars måste jag betala allergisanering själv, då inte bostadsföretaget gör det, de sanerar endast om det bott rökare.
  Sköt om dig och ha en fin vecka!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. Men hjärtat, önskar jag kunde hjälpa dig att må bättre! Jag skäms nästan att säga det men jag mår superbra! Kika in får du se vad som hände mej i fredags....
  Bamse-krya-på-dej kramar till en go vän!
  Kram Charly

  SvaraRadera
 8. Hej hej! Hoppas du har haft det okej när jag varit borta och att värken inte varit allt för svår. Det är bra att du har många olika hobbys att ta till som får dig att glömma smärtan, i alla fall för stunden.

  Nej men, gillar du inte lasagne? Man kan ju i och för sig inte älska allt.
  Har du hunnit testa någon mer spännande maträtt?
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Då är det synd om dig tycker jag.alla har sitt.Det är alltid bra med en hobby.MEN idag är det trist.Snöar!
  Kram,inger

  SvaraRadera
 10. God morgon!
  Ja tänk om man slapp en massa piller och bara kunde leva utan olika sorts plågor.
  Tur du är en gla skit och har en massa intressen att roa dig med. Livet blir så mycket lättare då!
  Kraam på dig!

  SvaraRadera