söndag 2 februari 2014

Har varit och kalasat :)

Häromdagen var vi och Gratta vårat äldsta barnbarn. Hon skulle bjuda på mat. Gissa om jag hade funderingar på vad hon skulle bjuda på. Vi var 14 stycken som kom och Gratta henne.
Hon hade gjort chili corn carne som hon hade en massa gott till.
Har aldrig ätit det för jag gillar inte vita bönor. Jodå jag åt massa mat även bönor, var ju gott.
Gjorde ett kort till henne.
Lyckades göra en ask till presenten.

9 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Lite piggare idag men varit en intensiv helg, så hoppas på en lugnare dag idag!
  Vad trevligt med kalas och vilket fint kort du gjorde till henne! =)
  Jag fick se på tv men hoppas kunna fara förbi stan imorgon och fota isskulpturerna om de int regnat bort. Det är bara -1 ute nu och småregnar!
  Lycka till med mönstret, smart att spara plasten! =)
  Hoppas du får en fin söndag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 2. Tålde du de vita bönorna? de brukar sätta fart på magen....Jag hade också naturlära när jag gick i skolan.Ja jag hittade mellorna! Kram!

  SvaraRadera
 3. Du är alltså en sån däringa pysslare? Kul. Jag gillar också att pyssla, Men att göra såna fina kort har jag inte börjat med.

  Jag pyssllar på mitt sätt med att sticka och virka först och främst. Där emellanåt så gör jag lite smycken. '

  Vi har bara en tvåa, så det finns inte så mycket plats till mera pysslande. Men jag köpte ett par lådor häromsistens, så jag fick ordning på alla mina garner och i en av dom har jag pågående arbeten.

  Är det snäckskalssjalen du menar. Den försökte jag att göra med det melerade garnet först. Det gick inte att se vilket varv jag var inne på, så jag repade upp den. Det garnet köpte jag på Hemtex. Det är bara så tunt att jag inte fick nåt stort resultat på min stickade sjal. Hoppas att det blir bättre om jag virkar kanter runt om den.

  Jag kan inte ens påminna mej om att jag har ätit Chili con Carne. Det låter gott tycker jag. Fiskbullar gillar vi båda två och "Gubben" har hittat på det där med råstekta potatis till Jum, jum!

  Kram/Gilla.

  SvaraRadera
 4. Älskar chili con carne :)
  Grattis till henne i efterskott. Var med på kalas igår.
  Kramen :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så fint med våren här inne.
  Ja,bönor gillar vi,ja o son.Ska nog göra den rätten en dag framöver.Idag har han beställt fisksoppa.
  Fint kort har du gjort också.Kram,INGER

  SvaraRadera
 6. Oj, ovanligt att bjuda på chili con carne, men vad roligt att det är någon som vågar servera något annorlunda. Jag är inte förtjust i bönor jag heller, men tur att du tycket att det var gott det hon gjort.
  Fint kort har du pysslat ihop denna gången också ser jag.

  Sådana där tabletter till naglarna/huden/håret testade jag för något år sedan, dock tyckte jag inte att de hjälpte. Men det kanske de gör på dig, om du kan försöka komma ihåg att ta dem regelbundet hehe.

  Stor kram och ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 7. Hoppas du mår bra. Själv sitter jag och fryser ocg´h gruvar mig för att gå ut på rast :D

  SvaraRadera
 8. Riktigt fint kort! :D Och härliga färger på asken.:) SV: Jaa, snön ljusar ju upp tillvaron. Men idag skiner solen nästan igenom, är som vår i luften med plusgrader! :D Riktigt härligt! Hoppas att du har en bra tisdag! :) Nu ska jag snart åka och jobba. So long! Kram

  SvaraRadera