fredag 17 januari 2014

Efter många varv blev det en mössa.
Har stickat en mössa i garn som värmer skrulten.
Han knappt fästa trådarna innan gubben norpa den.
Här fick några plastkassar agera osynliga fotomodeller. 
Skulle köpa tulpaner men vi har så rackarns kallt -13 så jag vill inte gå ½timme med dom i kylan så jag får njuta av en bild istället.
 

9 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Det står fina lila tulpaner på mitt bord, men vi handlade med bilen så de klarade sig bra! =)
  Fortfarande kallt här och snöar lite emellanåt men inga mängder, så blir svala tävlingsdagar nu när det är SM-vecka med massa grenar här i nu.
  Har varit och spanat på cyklar idag, får se vad det blir för någon, hade gärna tagit en med färg men det är mest svarta som finns tyvärr. Kanske får pimpa den lite! =)
  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 2. Det var en snygg mössa du har gjort!!! Du kan tro att det var intressant och roligt att höra om luffarhistorier.Ska bli intressant att se din luffarslöjdgrej! natti!

  SvaraRadera
 3. En sån mössa är vi många som behöver idag! :)

  SvaraRadera
 4. Morsning..Det var första gången som jag såg solen på detta vis..Jag körde genom Gimo i höstas,när jag inte har något speciellt för mig då brukar jag ta olika vägar när jag åker hem från Uppsala..
  Fin mössa,klart guben snodde den..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin mössa! :) Behövs nu i kylan, men rackans -13 var mkt. Vi har bara -2 här. hehe Men bor ju så långt ut långt ner så brukar sällan ha så kallt... SV: Är goda men himla söta. :) Duktig du är, sånt gillar man. :) Brukar också göra så i andra butiker när jag handlar för vet hur trist det är att behöva städa. ;) Tack desamma fina du!! Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt :)

  Tack snälla! <3 Jennie

  SvaraRadera
 7. Det blev ju en fin mössa den ser så varm och go ut! Vackra tulpaner i en annorlunda vas. Köper tulpaner varje vecka för man blir så glad och det lyser ju upp lite. Snön kom hit till oss också,vilket är bra för växterna när det är minus. Blåser gör det här idag inget trevligt precis. kram

  SvaraRadera
 8. Snygg mössa. Det var väl roligt att din gubbe tog den haha:) Med den temperaturen ni har förstår jag att han vill ha mössa på huvudet.

  Jag har inte köpt hem tulpaner jag heller, men jag har varit väldigt sugen.

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Tack :)
  Synd men du får ta promenader i friska luften istället.
  Hoppas det ska synas till sommaren iallafall att jag kämpar. Duktig du är också!
  Alla man förlorar saknar man alltid lika mycket men man lär sig hantera saknaden.
  Jättefin mössa :)
  Kram

  SvaraRadera