onsdag 18 december 2013

Jag klirrar inte med mina strumpstickor :-)


För jag använder bambustickor. Dom här raggisarna har jag stickat när jag ser på tv på kvällarna. Har ett par mini snurrestrompor  som jag oxå har gjort men ej fotat än.

Jag har jobbat på Dagcentral på ett Ålderdomshem och där fick man vara med på uppackningar som det hette, för att se vilka varor man skulle beställa. Det här hände när bambustickorna var nya och vi skulle beställa dom. Då säger försäljaren ska ni verkligen köpa bambustickor det kommer tanterna att använda som tandpetare undra om det var strumpstickorna han syfta på. :-)

13 kommentarer:

 1. Hej du,,Ja visst är det ett riktigt tråkväder,grått,grått,,men det vänder snart,och vi går mot ljusare tider,,Skönt..Nu ska jag ha några "Göra inget dagar",,innan jag åker ner till Vreta och firar jul med barnen,,kanske ska jag tomta hos deras granne har gjort så i 3 år,kul..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Varma och goa för fossingarna! :)

  SvaraRadera
 3. Mina snurrestrumpor älskar jag!!!Det är ju jobbigt att kuta i trapporna upp och ner.Men se det positivt du får bra motion.. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Tjusiga sockar du har gjort! =) Skönt med oklirrande strumpstickor!
  Här verkar det vara grönt också, regnar igen idag och är svart ute nu på morgonen.
  Hoppas de är klara snart med allt jobb i ert hus!
  Ska handla de sista klapparna i helgen, sen ska vi åka till pappa på söndag så att han får sina också!
  Näst sista dagen idag, ska blir skönt med en kort fredag imorgon som avslutas med julbord!
  Ha en fin torsdag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 5. Man kan använda bambu till mycket och bra är det också. Det var någon som surrade om att göra bambutatueringar. Jag tänker inte prova , men det ska visst vara suveränt! Kramar

  SvaraRadera
 6. Fina färger på sockorna! :D SV: Tack snälla! I London blommade det och jag såg snödroppar! :) hihi Har haft en underbar resa, bilder kommer lite då och då när jag hinner! :) Ha de bra!! Kram

  SvaraRadera
 7. sv: Gör det, det var i alla fall väldigt motiverande texter på plaggen. Jag riktigt känner hur mitt träningssug blir starkare och starkare.

  Haha, ja, hade du bott närmare hade du kunnat komma och låna mina nagellack, det börjar bli en liten samling nu, men jag måste ta en dag och rensa ut lite, det finns en del som är så gamla att de nog inte ens går att måla med mer;)

  Krya på dig, så du är också sjuk. Samma här. Har varit hängig hela veckan och jag som har så mycket jag hade tänkt göra.
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej mitt i julbaket! Ville bara kika in som hastigast för att ge den en dunderkram o önska dig en fin 4:e advent min underbara vän! Kram Charly

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Ett roligt minne för livet.
  God Jul till dig.
  Inger

  SvaraRadera
 10. Superfina strumpor!
  Ja visst går tiden fort :) Skönt det när en längtar!

  Tack snälla, ha en finfin fredag <3 Jennie

  SvaraRadera
 11. Bra med bambustickor. Härliga färger på dina fina sockor. Hoppas du får en fin jul! kram

  SvaraRadera
 12. Önskar dig en riktigt GOD JUL..Kram.

  SvaraRadera