lördag 28 december 2013En liten Tomtenisse som kom till oss på julafton. Varför sitta när man kan hasa ner och sitta skönt.
10 kommentarer:

 1. Det var en go liten en!! ................Jag har snurrestrumporna när jag ser på TV,jag brukar ligga på soffan.Och jag har dom ibland på mej i sängen. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej du,,det var en liten go tomtenisse du hade i fåtöljen..Hoppas du slipper mer spök på datorn..Här i Skutskär snöade det lite i går,men den snön var puts väck i morse..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Tack :) Jag bara tyckte det var en kul idé så jag gjorde egna kuponger :)
  Känner mig också trött och seg av detta vädret.
  Åhh vad som snällt av de och av dig :)
  Söt liten nisse:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh så fin han är!!

  Tack så mycket! Ja, jag har målat så länge jag kan minnas. Gulligt, kan tro att det blev uppskattade julklappar. Hihi, fint rim :)

  <3 Jennie

  SvaraRadera
 5. Vilken söt tomte!!!!
  Gott Nytt år!!!!
  Ansvar Tomtan

  SvaraRadera
 6. Så liten och vet redan hur man ska mysa i en ställbar stol. En liten läckerbit! Ha det så gott dom här sista dagarna av 2013! Ett nytt härligt 2014 väntar runt hörnet!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Vilken härlig liten nisse som kom på besök! =)
  Hoppas ni har haft en fin jul och kommer att få en bra start på det nya året!
  Vi hade en bra jul, firade dubbelt med bådas släkter, så har fått en del nyttiga, en del fina och en del pyssliga saker! =)
  Här har det mest regnat eller varit is, den lilla snö som kom tinade snabbt bort igen! Hann med att cykla omkull rejält innan julafton men bröt inget och börjar känna mig som männisch igen nu! Imorgon blir det nyårsfirande med killen och hans familj och vänner!
  Hoppas det går snabbt nu när de kommer igen för att kolla saker!
  Sköt om dig!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 8. Åhh sötaste tomten jag har sett! :D SV: Jaa, det är lite folk, så det är kul!! Idag har solen visat sig här så lär nog bli minus inatt igen, men ingen snö så det är skönt! :D Ha de så bra nu på nyår. :) Kramar

  SvaraRadera