lördag 13 juli 2013

Gnällfia är i farten!

Är så irriterad på våra nya toaletter är Ifö som vi fick när dom gjorde stambyte.
Den ena är spolknappen trasig på tur att det är som två, den som spolar mer vatten fungerar, trycker man på den andra delen händer inget mer än att man ser det trasiga. Redan fått spolknappen utbytt när det var nytt, byggstädarna förstörde den andra.


Den andra toaletten står och rinner redan missfärgat där det skvalar. Sa åt en rörpulare om det när det var nytt men fick till svar att vi spolar för sällan på lilltoan.
 
 
 

Igår fick jag se att det var en spricka i väggen på lilltoan. Får vänta tre veckor tills gubbsen börjar jobba så jag kan göra felanmälan. Dom har semester nu.


Cirka 300 meter blir det fågelvägen som dom håller på och spränger för nya spår till tågen. Har lånat bilderna. Längtar tills dom har sprängt klart och kört klart med stenkrossen. När det är helg så njuter man av tystnaden.

6 kommentarer:

 1. Aj som f-n,inte kul när det jävlas med nya grejer,inte ska väl väggen spricka på en gång,mysko..Och sen som grädde på moset en bullrande utemiljö,,roligare kunde ni haft det..
  Nä det syntes ingen Bjärv,Loke trodde den var rädd för människor,och bara var ute på natten..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Du har mer än rätt att vara gnällig. Så lång tid som allt tog och så har de inte gjort det ordentligt eller valt bra grejer. Hoppas de löser till det utan allt för mycket krångel.

  Jo det var mysigt att ha pappa här, men jag är så psykiskt trött så det var lite jobbigt också att ha någon annan att tänka på och behöva vara trevlig.

  Usch, det är en himla massa tabletter du äter nu då:(
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Inte är du gnällig!!!! De verkar befogat!!!
  JAg har virkat 116 blommor och mamma 116, de går 231 blommor till ett sängöverkast. Nu har jag väll bara en 30-40 kvar att sy ihop och jag är VÄLDIGT less... Men de kommer att bli fint! Igår plockade jag fram filten och sydde en sida på en blomma på 3 timmar!!! Då går de inte fort... Ska försöka ta ett ryck idag. Jag har ju en kofta som ropar på mig och ett sjalgarn som ligger och ser surt ut.... Så mycket att gör och så lite tid :D Hoppas du slipper sprängningarna snart så du får njuta av tystnaden!

  SvaraRadera
 4. Du har all rätt i världen att säga ifrån. Jag kallar det inte gnäll! Det är då attan att dom inte kan göra rätt med en gång! Fortsätt du att klaga tills allt är som nytt! Kramar

  SvaraRadera
 5. Tack, försöker komma ihåg och ta massa kort på henne :)
  Kul när man har massa projekt på gång.
  Klart du är en snäll och omtänksam person :)
  Va bra då behöver du inte virka och sticka mindre om du inte får ont då vill säga.
  Vi fick inget regn men har varit mulet och kyligt men vi har inte orkat mycket, en trött dag efter igår.
  Vad tråkig att det ska bli så med nya saker!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Förstår att du är arg.Hoppas att du får ätgärdat felen och att det blir lugn och ro för dig.kram

  SvaraRadera