onsdag 29 maj 2013

Dom här var kul att virka!Mannen skulle just avnjuta en whisky på krogen när han fick syn på
en snickare som jobbade i ett hörn av lokalen. Han reste sig snabbt och
lämnade krogen. Då gick snickaren fram till bordet och svepte glaset.
Hovmästaren baxnade:
-Är ni inte riktigt klok, människa? Gästen kan ju komma tillbaka vilken
sekund som helst!
-Det tror jag inte svarade snickaren lugnt. Vi är med i samma nykterhetsloge.Har fått en beställning av en mormor till en mycket sjuk liten tös. Hon beställde två strutglassar är dom enda glassar tösen känner till. Sen vill hon att jag ska virka lite kakor. Dom är 15 cm höga.

 
 
 
 
Ha en bra dag!

 
 
 
6 kommentarer:

 1. Hej du..Ja Moa är en liten tjej som har ganska klart för sig..Klart att Abborren smakade bra,Den gubben har haft en hel del tur i oturen kan man säga,hoppas han fortsätter att pigga på sig..Jag hade lätt regn i morse sen kom solen,,men nu hopar sig molnen igen,är säkert mer regn på gång..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Vi fick ett rejält åskväder här igår. Jag och hunden hann precis in innan skyfallet satt fart! Idag har det var mulet hela dagen också, kvav värme. Inte kul alls.

  Jaså, har de isbjörnar på skansen? Det visste jag inte. Haha ja men det brukar vara så att när man har kameran nerpackad så gör de massa roliga saker, men när man väl ska fota då är de lugna:P

  Troligtvis förtjänar vi att ha underbara män som skämmer bort oss:)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Härliga glassar!Tack för grattis! Ja det var ett fint besök jag fick! Kram!

  SvaraRadera
 4. Stor kram till dig som gläder en sjuk liten flicka! Glassarna är jättefina!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vad fina glassarna blev, perfekt till lilltjejen! =)
  Vi har fortfarande strålande sol, var 18-19 grader när jag steg upp imorse! =) Ska du baka något mer än bullar? Hoppas du hann tvätta fönstren innan regnet ev kom!
  Jobb hela dagen, sedan middag hos kompisarna och efter det hem och kanske fixa ett födelsedagskort eller om jag har något i gömmorna! =)
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 6. Gomorron min goa vän! Underbart läckra! Helt i min smak, jag som ska försöka låta bli att äta sånt... Så detta gillas mycket av Charly :D
  Har haft lite mycket några dagar, har inte hunnit med att kika in o hälsa på. Men tanken finns hos dej ändå. Önskar dej en fortsatt fin torsdag vännen min! Kram

  SvaraRadera