onsdag 6 mars 2013

Hoppsan, fick en faktura som var högre än vad jag räknat med!!
McHamburgare

McLoket
Hamburgaren som håller ångan uppe!

McBoobs
Mjölk ger starka kunder!

McTelefon
En burgare som får klockor att ringa!


När jag skulle betala min faktura på mobilen blev jag inte glad när jag såg summan.Den extra kostnaden som stod på Fakturan var 442,95 kronor. När jag prata med dom påstod dom att jag hade varit på Facebook via mobilen 634 gånger under en månad. Jag går aldrig in på Facebook med min mobil.

Man ska aldrig ge sig, ringde upp Tele2 och prata om min faktura, var bara att betala sa hon.

Ringde upp igen och berätta som föregående samtal att jag aldrig använder min mobil och går in på Facebook. Nu var det andra ord som sades. Kan ni tänka er, han jag prata med tog bort hela summan. Det här hände för några månader sen. Har inte hört något mer om fakturan.
 

9 kommentarer:

 1. Hej du,,Du ser det gäller att vara på alerten,när man krävs på oskäliga summor..
  Ja det ska säkert gå bra även med fåglar,tror jag..Klart du får reda på klubben din far spelade för,du vet ju orten..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fick prata med en person som faktiskt lät dig slippa betala det där. Rätt ska vara rätt och har du inte vart inne på FB via mobilen så har du ju inte det.

  Nej jag har inte sett några vårtecken jag heller ännu. Inte mer än att snö är borta haha.

  Idag är jag stelare än vanligt, och det har nog med att göra att det blev ett lerbad igår.
  Skönt att du är piggare!

  kramar

  SvaraRadera
 3. Så bra att du kollade!!! Fniss !! Kan tänka mej hur det skulle kännas att få rockringen på tårna.....Minnen ska man skriva upp eller tafoto på!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Det gäller att stå på sig. Vet man att man har rätt, är det dags att agera igel! BRA gjort! Kram

  SvaraRadera
 5. Går det så går det. Alltid betalar ngn det där lilla extra. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tur att de lyssnade till sist, skumt att det skulle kosta så mycket i såna fall! Hoppas bihålorna inte spökar så mycket nu!
  Jag har sorterat papper, diskat och gjort i ordning en bröddeg, blir städning och lite annat imorgon + handla, min torsdagsmiddag! =)
  Sköt om dig!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. Gomorron vännen, ja man måste va om sej o kring sej! Jag har inte ens facebook så det hade varit lätt att motvisa om jag fått en sån post på min faktura... Dottern har fri surf 1 år och 5000 fria sms/månad under 1 år som vi fixat. Mycket bra o smidigt, innan kunde räkningarn ligga på ca 800:- men så har vi oxå bytt bolag... Önskar dej en härlig torsdag! Kram Charly

  SvaraRadera
 8. Ja det är fint och mjukt :)
  Ja usch det var tur hon inte slog sig.
  Nej jag har ingen aning, men får väl snart börja söka jobb.
  >Tråkigt när det händer men tur du fick bra service till slut.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Bra gjort!!! :) Man ska inte ge sig, man vet ju vad man gör, gäller bara att prata med rätt person i andra enden! ;) SV: jasså, då förstår jag att du inte tar magnum... Hoppas att du har haft en finfin dag! :D Kramar

  SvaraRadera