fredag 8 februari 2013

Blev ett par till min hjärtevän.

Virus du kan drabbas av

Politiskt korrekt virus
Det säger aldrig att det är ett virus, utan kallar sig
själv "en elektronisk mikroorganism"

Freivaldsvirus
Blandar ihop Phuket med PC-minnet.
Har gjort ett par raggisar till gubben. Stickar ju snurrestrumpor och raggsockar till alla andra.
 
 


 
 7 kommentarer:

 1. så himla gutt emd raggsockor nu i vinter! :) SV: jaa, vi hade kvistar i en del av buketterna, himla fint faktiskt! :D Tack desamma fina du! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Jag är hemma med Moa dagiset är stängt i dag,så vi myser nu med en barnfilm..Sen ska vi hämta Loke vid skolan efter kl 13,,Ingen snö än så länge..Uppgradera den disken är svårt,gäller att hålla den i trim så att det inte blir för många minneserror..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Aldrig fel med varma sockar! =)
  Jag tänkte roa mig med att pyssla i helgen, så knåpar ihop dem då! Hade tänkt terapi pyssla igår men fastnade i reseplanering istället! =)
  Ca -10 nu, snöat lite lätt men annars fint ute, ska gå ner på stan och kolla snöskulpturerna i eftermiddag efter jobbet, om de är hela fortfarande!
  Hoppas du får en fin fredag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. Snällt av dej att se till att gubben din är varm om fötterna.....Det är många känslor som kan komma av ett foto eller en film..Ja det är så kul att Gunilla har flyttat tillbaka och fått ett bra jobb.Nu kan vi ses oftare...Jag trodde att det var jobbarnas baracker... Kram!

  SvaraRadera
 5. Raggisar är så skönt att ha på fötterna, när det är ruggigt.... Gubben din kan vara lycklig som får det serverat på ett fat av en kär hustru! Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag får alltid ett par raggsockor av min svärmor vid jul:) Hon brukar sticka strumpor till alla hon också. Snabbt går det för henne att få ihop ett par också:).

  Jaså, då får vi hoppas att det går bra hos kardiologen på torsdag för dig.

  Jag ska ta bloggpaus ett par dagar nu, så ha det så fint till vi hörs. Ställ gärna frågor i min frågestund:)

  Kramar

  SvaraRadera