lördag 12 januari 2013

Ogillar vuxensäkra förpackningar. Har fått en ny katalog.


Ordspråk från hela världen

Det är bättre att fråga och verka dum,
än att inte fråga och förbli dum.
Kinesiskt ordspråk

Sanningen är en sällsynt rätt.
Kommer den på bordet kan ingen smälta den.
Svenskt ordspråk

  
Idag har flitens lampa lyst på mej har gjort ren ugnen och fläkten. Men när jag skulle göra ren ugnen fick jag inte upp locket på sprayflaskan. Fick gasta på gubben så han kunde hjälpa mej.
Barnsäkert heter det men jag tycker det är vuxensäkert.I torsdags fick jag en katalog som heter Your Look...for less! 
Den är på 136 sidor av alla dom sidorna så var det bara 10 sidor för herrar. 
Alltså måste ju herrkkläder hålla längre när det var så få sidor. ;-)
Det var samma pris på alla storlekar.


   

11 kommentarer:

 1. Här har det varit en riktigt grå dag,blåsten avtog rejält i morse..Ja kan tro att det kom kraftuttryck när du småpillervirkade..Svårt att öppna vissa saker,,ja jag köpte jukmust på Lidl,,omöjligt att få av kapsylen,,jag fick ta fram en Polygriptång för att öppna,,då kom oxå lite fula ord..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig om förpackningar. Det är varken första eller sista gången man nästan går bet på att kunna öppna det ena eller det andra. Speciellt yoghurtkartongerna med skruvkork. Där får man inte ut allt heller.

  Sv: Vi hade kanske inte våra armband på tillräckligt länge, men det var flera år sen. De ligger så fint i mitt smyckeskrin till ingen nytta.

  Vår grej till scannern var en karusell och de får inte att köpa längre. Det var flera år sen jag försökte köpa.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 3. Innan har jag velat jobba inom vården men har blivit ännu mer känslig för blod så det är nog inte yrke att tänka på längre. Har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor ;)
  Nja jag tror det blir att skola in henne i augusti redan men hade mer än gärna varit hemma tills hon är 2 men vet inte om ekonomin tillåter det, jo om min blogg hade tjänat mycket pengar haha.
  Hoppas utslagen försvinner så du kan ha nytta av det.
  Ibland tycker jag också det är vuxensäkert och håller med om herrkläder finns inte alls lika mycket till män.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du det finns många inbrottsäkra förpackningar.Fattar inte hur de har fått in sakerna i förpackningarna.Det är samma med medlet till toan hur man skruvar så får man inte upp det.Jag vet att man ska trycka samtidigt som man vrider Men kära du så svårt det är!! Jag tycker att mitt armband gör nytta..Kram!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag har också alltid problem med barnsäkra förpackningar. Men så är jag ju lite slö i huvudet vissa stunder också^^

  Ja men det är ju skönt att du har vänner du kan besöka ifall du vill komma ifrån oljudet som blir hos er'

  Kanske är det dumt att träna när man har ont, men samtidigt är det dumt att inte försöka göra något för att påverka smärtan. Lätt träning kan ju lindra, i alla fall för vissa.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Håller med.... Ett barn kan säkert få upp dem om de vill :D

  SvaraRadera
 7. Det är inte bara vuxensäkert det är baske mig inbrottssäkert också. Hemskt är det! Kramar

  SvaraRadera
 8. Det är ju bra att våra gubbar får känna sig riktigt manliga och starka då de hjälper oss med dessa omöjliga förpackningar. Har aldrig hört talas om den katalogen. Får nog ta mig en titt. Ha nu en skön Söndag.

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Jag fick också den katalogen men den hamnade i pappersinsamlingen! =)
  Hur går det med armbandet, hoppas du inte fått mer utslag!
  Helgen har varit bra med dans och igår ut på middag med kompisar! Idag lite kalla promender och hjälpt syster med lite saker, dock -17 när jag gick hem så värmer upp mig nu.
  Hoppas du har en fin söndag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 10. Håller med om att vissa förpacknigar är omöjliga att få upp! :P SV: tack snälla! mattan har min farmor gjort när hon levde. :) Väggdekorationer och nya krokar kan göra så mkt i ett badrum, så det låter nice! :) Kram

  SvaraRadera
 11. Haha, det måste vara trist om man är kille och intresserad av kläder när det är så litet utbud. Men killar kanske satsar mer på några få och vi tjejer vill ha massa olika att byta med.
  Jag tycker förpackningar överhuvud taget är svåra att få upp. Jag blir galen ibland på schampooflaskor. Dom sitter som berg ibland. Ännu värre är det om Mannnen skruvat åt, han vrider så hårt så man kan tro att han tror att det ska rinna ut fast flaskan står. Jag skulle äta sill en gång men fick snällt ställa tillbaks burken för jag fick inte upp den hur mycket jag än bråka med den.
  kramar =)

  SvaraRadera