tisdag 8 januari 2013

Nu är det fotat och klart!
Ordspråk från hela världen

Den som inte kan dansa skyller på golvet
Hinduiskt ordspråk

Många ting går förlorade därför att ingen
frågar efter dom.
Engelskt ordspråk
Nu har dom varit här och fotat, näe inte mej utan våra golv och väggar i hall, kök, gästtoa och badrum. Dom hitta inte mycket att fota. Trodde det skulle komma två men dom var fyra stycken.
 
 Så nu har vi fått ny låskolv redan, stambytet börjar 28 januari. Tänk att man bara får två nycklar, tänkte på dom som har barn.
   

10 kommentarer:

 1. oj, har du fått besök av paparazzis?! :) haha Jag tror man får så många som man ber om. Alla som behöver måste ju få en nyckel hem! ;)SV: Jaa, men fick lite tider nästa vecka nu så är glad!! Gör det. Himla god!! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Varför fotar dom hos dej?? Vägglöss?? :-)Hebbe påminde mej i morse när han skrev att han hade scannat in sina diabildr... Mina 2000 diabilder hade jag förträngt.Jag hade dom i så fina fack,men när vi flyttade hit tappade dom 4 av facken de ligger i en plastkass.Ve och fasa när jag ska börja med dom.. Billigt för armbandet Hur ser det ut?? Ingen snö här.. Ha en bra dag! Kramen!

  SvaraRadera
 3. Hej du..Ja det var alltid kul förr när man växte upp,alltid fanns det något att göra,,lite hyss hittade man väl på oxå..
  Här flög det några snökorn i går kväll,märks inte i dag...Ja helt klart ska du slippa kosta på en hyrd apparat,,tycker jag i alla fall..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Det var lugnare igår kväll i alla fall! =) Vilken första kommentar, brukar väl vara att man säger hej i alla fall! Mina ny har dragit igen alla persienner så har bara skymtat en person där än så länge.
  Skönt att de fotat och kollat allt nu inför stambytet, borde dock vara minst 3 nycklar tycker jag, har en extra hos mig och mamma har en!
  Snöat minst 1 dm inatt och snöar av och till nu också! Det är lugnt på jobbet, gjort det vi skulle nu innan lunchen!
  Hoppas du har en bra dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 5. Kommer det inte bli jobbigt att ha massa folk som springer i lägenheten. Vet du hur lång tid det kommer ta för dem att fixa det?

  Kommentaren kom fram, men visst blir man tokig när det blir fel och sådär när man skickar ibland.

  Ja sjalen är underbart fin, märket Ester Elenora har riktigt mycket fina sjalar, men det finns även annat fint:)

  Oj, har det kommit mer snö hos er, här är det grått, regnigt och disigt:(

  ha en fortsatt fin dag/vecka.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ett av mina barn blev förbjuden att lämna hemmet med en nyckel.... Man kan inte byta sylinder hur många gånger som helst :D

  SvaraRadera
 7. Tack :) Jag har med alltid haft djur :) Vi har nu 3 katter, 1 hund och 1 sköldpadda och innan denna månad är slut är det tänkt att vi ska bli med fiskar också.
  Klart du fixar det, du som är så duktig!
  Barnfamiljerna får planera helt enkelt, hoppas det ska gå bra med stambytet.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej raringen min, ursäkta att jag inte kikat in på länge. Men det har varit lite mycket. Först var vi ju på resande fot, sen kom julen o jag jobbade alla mellandagar med mängder att göra. Först nu har man kommit in på banan igen. Pust.
  Hoppas allt är bra med dej min vän och att du får en härlig onsdag! Varma kramar din vän Charly

  SvaraRadera
 9. Fyra stycken för att ta kort...
  annamaria

  SvaraRadera
 10. Två fotade, en bytte låskolven och en prata om allt man ska ta bort.
  Slöseri med arbetskraft hade jö räckt med två.
  Tycker Gun-Britt

  SvaraRadera