lördag 8 december 2012

Ett kort jag gjort.


Det här kortet gjorde jag från oss i gruppen när vi lämnade ett paket till tjejan som höll i vår torsdagsgrupp under våren och hösten.
 

Så här blev det när jag skrev våra namn. Lotta är hon som håller i det hela.
 

Lekte med hennes namn bokstäver och fick ihop ord som har med stickning och virkning att göra. I onsdags morse när jag satt och skrev vid 6-tiden så var allt så rakt, men allt kan ju inte vara perfekt.
6 kommentarer:

 1. Hej du,,Kul för henne att få ett fint kort från hela gruppen,,jaha man undrar vad du längtar till att fingra på..Jag ska in till Gävle i kväll,,Refreshments har sin julkonsert på konserthuset ,kl 19 blir nog bra drag där.Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Duktig du är på att göra kort!!!Jag fick tag på den i konsum.Idag har jag gympat två gånger med snöskyffeln. Och just nu är det 8.1 minus.. Kramen!

  SvaraRadera
 3. Min sambo säger att jag inte får köpa presenter till honom. Eftersom jag inte jobbar och inte får några pengar någonstans ifrån så vill han inte att de få slantar jag har kvar på mitt sparkonto ska gå till sådant. Bara att jag kämpar och finns i livet är bra för honom, men visst önskar jag att jag skulle kunna överraska han med något fint också.
  Haha smart att köpa sådant du vill ha och ge till din gubbe:)

  Jag hoppas också jag får detta i julklapp. Var och tittade på morgonrocken, men den fanns inte i den storleken jag ville ha tyvärr, så får leta vidare.

  Då låter juu den turkiska maten supergod:)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vilket fint kort. Påhittig du är.
  Sv; visst är bloggandet superbra. Jag håller med dig om att det är som medicin.
  Vad kul ni verkar ha på kursen. Hoppas det går bra när du ska vara kursledare sen.
  kram =)

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kreativt kort! Jag antar att Lotta blev toppenglad! Kramar och ha en fin advent!

  SvaraRadera
 6. Jättefina kort!Så händig du är!
  Kram,Inger

  SvaraRadera