fredag 9 november 2012

Hon blev tårögd och så glad när hon fick dom här av mej.

 
 


Snickaren hos direktören...

Snickarna Per och Jörgen höll på med en del arbeten hos direktör L.
Direktörens fru lade sig i tid och otid i deras arbete.
Till slut brast tålamodet hos Per och han röt:
-Sköt du ditt kärring, så sköter vi det här!
Direktörens fru rusade genast in till sin man och beklagade sig.
Denne sprang till gubbarna och röt:
-Vem av er var det som kallade min kärring för fru?


Dom här raggisarna värmde mej extra mycket att jag fick ge bort.
Det kom 3 tjejer till vår torsdagsgrupp. Dom är med en grupp som kallas UMA.  Den dagen stickade jag på raggisar till dom hemlösa det var vårt projekt i September. Då säger en av dom såna raggsockar skulle jag vilja ha.
Jag satt och prata om kläder att skänka till dom hemlösa att man kan lämna direkt till dom som behöver. Jag vill inte att mina saker ska säljas vill att kläder och skor ska värma en hemlös.
En av tjejerna kom fram till mig och sa: du har gott hjärta, hon hade varit hemlös några år och drack mycket alkohol. Då berätta hon att underkläder och strumpor finns aldrig att få.  Tjejen är nu drogfri och bor i lägenhet och har fått tillbaka kontakten med sina barn.
Så igår fick hon snurrestrumporna.

Vad gör ni av era kläder ni inte behöver?


6 kommentarer:

 1. Hej vännen, ja du har verkligen ett varmt hjärta! Jag brukar skänka kläder till hjälporganisationer. En del säljer jag själv och ger mina barn pengar samt lägger till skolkassan för framtida skolresor.
  Nu åker jag snart till pappas grav och pysslar om honom lite... Ljus tänder vi titt som tätt hemma vid hans foto, så han är alltid med oss.
  Önskar dej en magnifik helg min vän!
  Värmande kramar Charly

  SvaraRadera
 2. Mors,,Klok gubbe du har..Jag väntar ett tag innan jag sular om bilen,,jag har sol och -7 just nu..Jag ska till min mor nu för en fika..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Jag funderar på att skänka mina till något ställe där de kommer till de som behöver det, men hörde att på ett ställe så låg allt slängt på golvet, hoppas något annat ställe har bättre organisation, annars lär inte sakerna vara rena länge!
  Skönt att allt funkade som det skulle igår med tåget och vem skulle inte bli glad för så fina sockar! =) Bra att hon gillade dem!
  Vi hade -4 imorse också, nu har solen tittat fram igen! Chokladen luktade gott igår, men ska ge bort lite av den! =)
  Hoppas du får en fin fredag och helg!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 4. Go förmiddag! Du har ett hjärta av guld vännen. Jag satte ut två kassar med herrkläder i onsdags.det var speciell insamling till de behövande.Så gott att höra att tjejen kämpar sig tillbaka.Du får sätta munkorg på dammsugaren.Skönt att du slapp ranta runt efer fonden.Ha nu en bra dag vännen! kram!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du gör det :)
  Ja usch, jag bävar redan för att behöva lämna henne på dagis.
  Gud vad snäll du är, tror jag att hon blev glad :D
  Kram

  SvaraRadera
 6. Halloj! Klart att hon blev glad.Hon kommer säkert att minnas dej. Bra namn ni hade på er båt..Hebbe påstår att det är kvinnonamn för att de är dyra i drift.Pha! Precis som om vi kvinnor är dyra i drift! Kram!

  SvaraRadera