fredag 12 oktober 2012

Träffade en underbar ängel utan vingar på akuten förra fredagen.
Fniss...

Ett pressande förhör hos polisen.
-För sista gången, sa förhörsledaren. Vem var det mer än du som gjorde det där inbrottet? Tänk på att det blir värst för dig själv om du inte svarar!
-Jag tänker i alla fall inte svara, sa den misstänkte, för ni tror väl inte att jag är så dum att jag förråder min egen bror?

När man sitter på akuten så går klockan sakta. Man blir hungrig och törstig. Okej det finns vatten, man sitter och blir sugen på en hel del när man inte ätit på 7 timmar. Vi sitter och väntar på en läkare, kommer in en man med vit rock och säger: Hej jag heter Erik och jobbar hos Röda Korset. Han börja fråga hur vi mådde, jag sa att jag var hungrig då fråga han om vi ville ha något att äta. Efter en stund kommer han in med detta.

 
 
Gissa om det var gott. Berömde honom som jobbade ideélt. När vi skulle gå kom han och prata med oss och sa hej.
3 kommentarer:

 1. Hej du,,Ja det finns en del som är som änglar,,jag fortsätter med inscanning av bilder,man har gamla ligger lite här och där..Den länk du har när du kommenterar funkar inte,du har ett http:// för mycket,den ser ut se nedan.den utan kolon ska bort tror jag.Haé Kram.
  http://http.//prue-voila.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Det finns fortfarande underbara personer..Jag kom precis innan de ommärkte köttet.Kjell fick pacemakern 2001 11 sept.Jag har slutat att väga mej för kärringen ställer sig också på vågen,har försökt att ställa vågen intill väggen men hon smyger upp bakom.Brochyrerna fick jag dela ut själv. Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Skönt att det finns räddande änglar ibland! =)
  Hoppas det går bra med flygplanet och att det är bättre med gubben nu!
  Jag har varit nere en snabbis i Sthlm på begravning, vi åkte ned igår på förmiddagen och hem idag på eftermiddagen, mammas morbror som vi hälsade på i sommar dog för ett tag sedan! Så nu är han saknad!
  Ska roa mig med att pyssla ikväll och kurera mig mera, tror att nässköljaren hjälper trots att den är äcklig! =)
  Hoppas ni har en fin lördag!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera