måndag 13 augusti 2012

Den här dagen bara försvann!

Städa städa varje måndag det tycker jag inte är kul. Phu  tur jag hade då, en granne var prat och kaffesugen. Det måste man ju hjälpa till med.  Kika på massa mönster och garn och fick se allt det fina hon har virkat på semestern. Fick garn av henne som hon har köpt i Finland

Sen hem och snöra på sej skorna för en promenad. Hittade eller såg dom här Magnoliaträden vid två radhus. Hade bara mobilen med så jag hoppas att ni ser att dom blommar.Hoppas ni har haft en bra dag.
5 kommentarer:

 1. Hej du,,Här kom lite regn i natt,,sen har det varit ungefär som hos dig,,mest mulet...Ja det dyker upp minnen från förr speciellt om man resonerar med någon som var med då..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag kände inte igen mej med de nya linserna .Nu såg jag ju alla rynkorna ,de som jag inte hade sett innan. Men jag behåller linserna ändå för jag ser ju rynkorna på alla de andra också. Inte lätt när man behöver kissa så ofta.Såg magnoliaträden,har för mej att de kan blomma 2 gånger.. Kram!

  SvaraRadera
 3. ja, nu ska jag vila å njuta av ledigheten

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Fixat slang och bytt den, fick lite luft från en grannes cykelpump, min har lagt av! =) Så tur med snälla grannar, får baka och bjuda honom fika någon dag! =)
  Plockat och rensat ca 3l blåbär, skönt att ha lite i frysen! Vad gott med krusbär, roligt att du kunnat laga till lite med dem!
  Hoppas bihålorna är bättre idag, här har solen lyst hela dagen så det har varit toppenfint!
  Ha en fin tisdag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 5. Tyckte färgen och klänningen blev jättefin :)
  Jag lyckas inte översätta men har ändå termerna så jag kan översätta själv :)
  Åhh härligt att titta på mönster och roligt med garn :)
  Kram

  SvaraRadera