tisdag 10 juli 2012

Min Gottegris!

I kyrkan...

Prästen förbereder klockaren för högmässan.
-Idag måste Persson samla in kollekten före predikan.
Klockaren:
-Varför det?
-Jo för idag ska jag predika om sparsamhet.
Min fina godisgris med halstabletter.

13 kommentarer:

 1. Ha en mysig dag ! Kram från andra sidan

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma.
  Kram från mej som på andra sidan av berget bor.

  SvaraRadera
 3. Jo försäkringskassan ger jag inte mycket för. När en läkare sjukskrev mig så slarvade de bort mina papper och tillslut gick det så lång tid att jag inte fick rätt till ersättning. Jag orkar liksom inte kämpa heller.
  De få gångerna jag har varit i kontakt med vården så har jag alltid hamnat hos konstiga läkare. Alltid. Detta gör att jag verkligen inte har förtroende för någon inom vården. Tyvärr. Har du en bra läkare?

  Tack snälla, det värmer så när du berömmer mina bilder:)

  Hihi du har inte lust att virka ett par shorts till mig;) haha eller i alla fall lära mig HUR jag gör?:)

  kramar

  SvaraRadera
 4. hej min vän. Gottegris och min Charlotta ska ha det bra idag fast det duggar sommarregn hela tiden

  SvaraRadera
 5. Såna tabletter brukar jag köpa på Lidl..Då har du simmat med en orm! Då är väl virknålen röd vid denna tiden... Kram!.

  SvaraRadera
 6. Ja vi köpte eller svärmor köpte den ju till oss men det är en kombivagn så vi har en sittdel som man kan sätta ditt sen.
  Det är ju bra att leta efter bra priser men jag har oftast bara köpt när det varit rea på drops garn och det är ju lika på alla som säljer deras garn.
  Vi har inte plats till egen maskin men vår tvättstuga är bara en trappa ner och vi har hiss så nu när jag har lillan med mig i vagnen tar jag hissen ner i källaren så det funkar jättebra :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. En förståndig präst! :)
  Sådana gottegrisar gillar jag! :) Kram

  SvaraRadera
 8. idag fick jag hem boken "virka sött" mkt fina saker man kan göra där. hoppas du har haft en bra dag å lycka till med alla nonstop

  SvaraRadera
 9. Hej igen! Bad ju dig göra några engelsk konfekt magneter.Tycker dina virkade konfekter är så orginella & fina, så om det är ok för dig så skulle jag gärna vilja att du gör vanliga också, som man kan lägga i en skål. Tänkte kanske att jag kunde ha en tävling på min blogg. Om det är ok för dig? Kram

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!
  Vilken fin grisskål! =) Har fortfarande inte sett klämmorna men såg i fönstret som har det märket att de fått hem nya saker, så ska kolla mer där senare i veckan! =)
  Regnat hela dagen här, dock haft en bra dag med sushi till lunch med en kompis och thaimat med mor, syster, morbror och kusin till middag!
  Dammsugit nu och ska jobba på lite kort, sedan blir det en tidig kväll, känns som migrän på gång nu! =(
  Ha det så bra!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 11. Så känner jag mig..... =( Svullar hela tiden.....

  SvaraRadera
 12. Mina Amisar firar 20 000 besök! Ny Amistävling på bloggen!

  SvaraRadera
 13. Jag fyller år nu på lördag, alltså den 14 juli. Åhh, då får jag försöka minnas din födelsedag, annars så får jag väl säga grattis i förskott:)

  Allvarligt! Ja alltså jag har knappt hört någon som har ett gott ord att säga om försäkringskassan. Helt sanslöst att det ska vara så mycket problem med dem.

  Hade velat ha typ sådana här shorts http://amandaberg.webblogg.se/2011/april/for-sale-virkade-shorts.html eller någott liknande. Vet inte alls hur man ska bär sig åt för att lyckas göra sådana. Eller rent generellt vore det kul att kunna virka västar och tunikor åt sig själv:)

  Stor kram

  SvaraRadera