fredag 6 juli 2012

Det är någon som kikar på mej!!

I kyrkan....

Gamle kyrkvärden sitter och funderar:
-Ja, kvinnliga präster kan väl gå an. Men
förslaget att byta ut kyrktuppen mot en
höna går lite väl långt....

Limma fast ögon på glashjärtan. Som jag lagt i jorden i en blomkruka.9 kommentarer:

 1. aj då. jag klarade parketten, fiskarna å allt. ett nytt å mkt snyggare akvarium är på plats =) Nu börjar det regna här så det är dags att ta fram virknålen å garnet å börja på nästa amis-projekt =)

  SvaraRadera
 2. Visst är min "riddare" fin.Du kan vänta med grodan tills du får grönt garn.Jag ska hålla utkik om de har garn här i Höör! ha en bra kväll! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka söta!!!!! HA en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. svv: Nej tyvärr mår jag inget vidare bra alls, varken fysiskt eller psykiskt, men jag väljer att inte skriva ut så detaljrikt i inläggen. Man får läsa lite mellan raderna istället.

  Åh, jag önskar jag också var en hejjare på att trixa med garn, men det är jag verkligen inte. Kan nog på min höjd virka en halsduk:P

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Ja, ormar är läskiga djur! Nu håller jag på att virka en IFK-Göteborg fotbollsspelare, spännande, har jag aldrig gjort förrut. Hoppas du har en bra helg

  SvaraRadera
 6. Det är hjul på grejen så jag kan flytta omkring den.Vi har haft regn nu på em .Men det är varmt och kvavt 22+ ! Kram!

  SvaraRadera
 7. Så söta hjärtan som ska passa dina blommor! Vad gjorde man utan fantasi? ;) Kram

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Vilken rolig idé att limma fast ögon, det är de små detaljerna som gör sakerna! =) Såg att ditt garngodis hade kommit också! =)
  Har inte hittat yoghurten än, kollade på Willys men där fanns den inte!
  Igår blev det hårdrock och metal för fullt, var på konsert hela kvällen, idag varit med syster och mamma, syster har köpt en ny cykel, vi handlade lite och sedan blev det tacos och film hos mamma!
  Hoppas du har en bra helg!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 9. Tittar in å säger go morron,hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera