onsdag 9 maj 2012

En sjöman älskar havets våg!

Fniss

Fröken till Karin:
-Kan du säga tio djur som bor på Grönland?
-Nio isbjörnar och en valross.

Vid middagsbordet:
-Mamma jag gillar inte ost med hål i!
-Var inte dum nu. Ät osten och lämna hålen.
Dom flesta brukar ju bygga sina skepp i flaskor. Jag gjorde det lätt för mej och satt flaskan i båten.
Ser ni att flaskan fick två ankare.  Hade en liten bit tjärad snörtåt som jag satt ihop ankarna med. Han har segelbåt. Men jag gjorde det lätt för mej och gjorde en jolle.

Istället för att köpa eller göra ett kort så gjorde jag så här. Han som fick kortet är modellflygare. Det som sitter högst upp är en spinner och propeller. 


8 kommentarer:

 1. Var får du alla fina ideer ifrån??Jag satt och pratade i telefonen med en annan hunduppfödare,och tiden bara rusade iväg.Hörde ett program för ett tag sen karlavagnen de tog upp om hudcancer och då kom det fram hur farligt solarium är.Kjell har fått ta bort några fläckar så har får inte vara i solen. Och han får "smörj" varje morgon nu på våren och sommaren.Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilken grej att få i present! Det är ju detta som är så grymt härligt, när man får något som en vän har lagt ner tid på! Och läckert blev det oxå! Go girl!
  Kram LC

  SvaraRadera
 3. Hej vännen. Skrattar gott här. Bra historier. Så duktig du är på att göra så fina saker. Hoppas allt är bra. Ha det bäst.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ja, det blir spännande att se, förhoppningsvis kommer vinnaren upp på bloggen i slutet av veckan =) Du tar väl kort på musen när den är klar? Kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vad fina saker du har gjort! =)
  Jag har varit på konferens nere i Sthlm mån-tis, på Birka Paradise, så kom hem igår kväll och är ganska trött idag!
  Hur gick det med nya läkaren?
  Hoppas du har haft en bra start på veckan!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 6. Vad fina saker!:)

  Svar: Tusen tack snälla du, vad glad jag blir för dina fina ord!:) Joo, verkligen härligt att man rredan kan skymta lite sommarblommor!:)

  SvaraRadera
 7. det är fina saker du gör, ha en fin kväll nu

  SvaraRadera
 8. Använder det mesta jag har uppe i lägenheten, så det kommer jag fortsätta ha där, är lite i förrådet som jag kommer köpa på tippen och slänga! :)

  Men flytta är bra, naturlig rensning :)

  SvaraRadera