tisdag 29 maj 2012

Den här flaskan betyder så mycket för mej!

Onödiga uppfinningar...

Säkerhetsbälte för motorcyklar

Pedaldriven rullstol

Handdriven motorsåg
Min mormor fick det bra på ålderns höst. 14 barn satt hon till världen och hade det slitigt med stor gård och lantbruk.  Men då jävlas livet istället. Hon hann åka på en resa till Mallorca.
Hon var så glad för den och berätta mycket. Efter ett år fick hon hjärnblödning när hon var på väg uppför trappan det var sovdags......hon blev liggandes på långvården i många år. 


Innehållet i flaskan var bananlikör.

8 kommentarer:

 1. Hej raring, det är dom flaskorna som förutom gott innehåll är så roliga att spara! Svärmor köpte en superfin på Gran Canaria som såg ut som en härlig vulkan. Innehållet brydde hon sej inte om, det var flaskan hon föll på. Ska försöka göra om den till lampa enligt hennes planer. Kul! Muffinsreceptet ligger på flera inlägg hos mej, men kika in på inlägg för 16/5 så kan du baka gosaker sen o låta gubben slicka skålen. Barnen OCH gubben hemma slåss om våran... Vännen då, jobbigt för dej så här års. Samtidigt som det är en härlig årstid så blir den besvärlig för dej. Kraaaaaaaaam på dej!
  Önskar dej en fin tisdag. Själv ska jag skaka rumpa på zumban ;)
  Fammen full av kramar din vän Charly

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du! Jag brukar komma på nästa projekt medans jag virkar det andra vilket gör att alla projekt inte blir klara då jag får lust att dirket börja på nästa ;) snart ska jag iväg å skaffa en ny piercing om jag vågar sen blir det jobb hela kvällen lång, ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Oki,det behövs lite bilomsorg oxå,,Goa grannen,klart att du ska ge honom en medicinflaska,det har han förtjänat,,,
  Jag ska åka ner till Vreta på em,blir där till fredag tror jag..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Ja, verkligen tråkigt att höra om din mamma.
  Hon lever åtminstone i ditt hjärta, där kan ingen ta henne ifrån henne! Ja, min mamma har varit ett stort stöd genom mitt liv och man ska ta hand om de man älskar!

  SvaraRadera
 5. Tack för kram!Hade det varit din mormors flaska??Man kanske skulle göra en slags ok att bära hem sakerna man har handlat??? Eller sy stora fickor på kläderna?? Mram!

  SvaraRadera
 6. en sån har vi också i gömmorna. Gubbens farfar köpte den på någon resa till varmare trakter. kram

  SvaraRadera
 7. Vissa saker är fulla av minnen!
  Idag har jag varit ute så gott som hela dan! Mellis åt vi inne :D Lillsjödagen är en dag då hela skolan är tillsammans, grund- sär- och träningsskolan. Helt underbart!!!!

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Vacker flaska, tråkigt att höra vad som hände din mormor!
  Bra idé med bullformasken, hoppas du kan skapa något av dem! =)
  Vi har gått Blodomloppet ikväll på en dammig skogsväg fylld med stora stenar, så damm + pollen är verkligen inte en bra idé + parfymöverdoserade deltagare!
  Hoppas du har haft en bra dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera