tisdag 7 februari 2012

Idag blir det en resa till huvudstaden.


Nya brödrostfabrikanter
OM SONY TILLVERKADE BRÖDROSTAR...........
Deras Sony Walktoast skulle inte vara större än den brödskiva den är tänkt att rosta och skulle lätt kuna fästas i ditt bälte och ta med överallt.


På eftermiddan ska jag åka till Heartcenter ska göra dygnsblodtrycksmätning. Har så ont av min sjukdom Dercum så det är en pina att den ska pumpa upp och mäta var tjugonde minut. Inte lika ofta på natten som den mäter.  Tredje gången dom ska hålla koll på mej.


6 kommentarer:

 1. Ingen nöjesresa med andra ord. Hoppas du har en god bok med dig.kram

  SvaraRadera
 2. Mors,,hoppas det går bra för dig på Heartcentret. Klart hon blev lite sur när det var löv i mjölken,ni trodde den skulle bli nyttigare kanske. Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Godmorgon vännen! Kortet blev som ett stort ljus för mej.Just det där att någon tänkte på mej.Bloggen är som medecin för mej också.Och under denna tid som jag har bloggat så har jag lärt mej många saker,tips från andra bloggare.På tal om tips jag säger alltid om ett kisserör som jag har hemma och kan kissa i lungn och ro utan stress.Visst är vi kvinnor det starka könet.Nu ska jag köra med Kjell till ögon i Lund de ska laga med laser i hans ena öga .. Ha en bra dag vännen! Tack än en gång! Morgonkram !

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Hoppas det ska gå bra idag! Har varit på hälsoprofil imorse, såg bra ut förutom vikt och lugnkapacitet, så ska jobba på det!
  Härligt att du har fått hem papperen nu! =)
  Vi hade -20 imorse och nu är det kanske -17 ute.
  Hoppas du hinner med panduro också!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 5. Lycka till och välkommen åter!

  SvaraRadera
 6. Duktig hon är som har så många bollar i luften.
  Ja snart får vi se bebis igen :)
  Hoppas det går bra för dig med prover och allt.
  Kram

  SvaraRadera