lördag 7 januari 2012

Här var det grisligt.

Dagens Hoppsan
"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder."
Talessätt
Några grisar som har hittat hem till mej. Har många har aldrig fått någon som jag tidigare har.Den här lilla tomten gjorde mitt barnbarn han vet att jag gillar nästomtar. Det är min lyckotomte.
 Önskar alla en bra dag.
    

7 kommentarer:

 1. God middag! Fattar inte att det finns dom som har råttor till husdjur.Men nu fär råttorna flytta till någon annan.Finns det ingen hjälp mot dercum?Ha en bra lördag Kramen!

  SvaraRadera
 2. Nöff Nöff på dig..samma väder här -7,2 just nu..
  Jag har monterat ljusen i dag,,om någon dag kommer den på bild..I vilken by låg detta IOGT hus...Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. åhh julkulegrisen var ju himla söt! :D hihi SV: Jaa, massor att lära, lär sig något nytt varje dag i princip. :)Det rosa nagellacket har nummer 623 och heter doll pink! :) Okej, lush har massor med badprodukter, och sånt till kroppen! Hoppas att du har en bra helg! :D Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du haft en fin lördag. Jag har läst ut Camilla Läckbergs bok, superbra! Strax kommer min storesyster och man över på en bit mat.
  Kram Kina

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Fina grissaker, missade julkulegrisen, hade tänkt skaffa den på rean men den hann börja innan jag hann ner på stan! Så får se om den återkommer nästa jul! =)
  Du får berätta hur det går med lapptäckstekniken till kort med cupcakes! =)
  Jag har haft en lugn dag, sett lite skidor, varit på promenad och ska pyssla ihop ett kort ikväll till en som behöver lite uppmuntran!
  Ha en fin kväll!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 6. Godmorgon vännen! Hoppas att du har sovit gott. Morgonkram!

  SvaraRadera