tisdag 31 januari 2012

Här jäste det rejält!


Nya Brödrostfabrikanter
OM MCDONALDS TILLVERKADE BRÖDROSTAR.....
Skulle du kunna välja mellan sjutton olika brödrostmenyer, där du får en skiva bröd, ett smörpaket samt en smörkniv på köpet. Skulle du välja Happy Brödrost skulle du även få en liten leksak som är lätt att rosta.


Hade lovat Sarah som fyllde år att baka tekakor att ta med istället för bullar.
Gick och duscha och tvätta håret för degen skulle jäsa 40 minuter. När jag var klar såg det ut så här bunken är på 6 liter.

Det blev 32 stora tekakor. Fick bra betyg av Sarah´s bror som är 20 år. Han tyckte jag kunde baka och sälja på ICA.6 kommentarer:

 1. Mors,,det var en jädrans massa tekakor,,bra betyg fick du oxå...Ja för sjutton se till så du har papper o penna till hands,minnet kan vara flexibelt ibland...Ha´e Kram.

  SvaraRadera
 2. Godmorgon!Jag håller med Sarahs bror! Jag vet att mörk choklad är bäst. men ibland får man synda.Det kunde varit värre synder :-) ...Har haft så ont i halsen i natt så nu blir det läkarbesök... Morgonkram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Vad gott med tekakor, det ska jag ta och baka snart också! =)
  Skönt att torsdagsgruppen verkar ska funka, hoppas ni får sy nåt roligt!
  Mina bihålor är lite upp och ner, ska försöka använda sköljaren ikväll!
  Ska bli spännande att se din vinst senare!
  Här snöar det för fullt och är -7 idag!
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. De såg goda ut :)

  Jag tror med dörrhålet kryper när man har brått....händer mig med... jag går ofta in i dörrkarmen eller kanter på saker, det gör ont :(

  kram

  SvaraRadera
 5. Mumsa, då hade du haft stammisar i form av mina barn. Dom älskade min fasters hembakade tekakor o idag är det exakt ett år sen hon dog.... Varm kram Charly

  SvaraRadera