fredag 2 december 2011

Nu lägger jag ner!

Dagens Hoppsan
"Enda sättet att stoppa den här självmordsvågen är att göra det till ett brott som straffas med döden."
Irländskt lagförslag

Jag lägger ner projekten jag skulle virka, lucian, stjärngossen och tärnan
  
Blir inget pepparkakshus virkat heller. Hinner inte med det så det får bli till nästa år. Dom som beställde var med på noterna och tyckte det var okej.
 Önskar alla en bra dag. Kram
 

7 kommentarer:

 1. Ser att jag gått och lagt mig hos dig.Kram

  SvaraRadera
 2. Morn!Klart att du hinner ju inte med att fixa allt ........ Det var nära att jag hade gjort något dumt igår .Jag tänkte gå ut ,så hade de fått sjunga själv.Men vi sjunger Kungens lills piga och där agerarjag piga och springer omkring och städar .Har gjort en STOR ENKRONAsom jag putsar och en peruk som jag sätter på en av tjejerna.Och jag kunde ju ite gå ut och lämna de andra i sticket.Funderar nu på att säga till att jag kommer bara när vi ska träna och inte följa med uta och sjunga så någon annan kan agera piga.Du testar ju ditt tålamod i pärlstickande. Ha en bra dag Morgonkram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Skönt att de förstod i alla fall! Synd att du ska bli dålig så fort du varit på kursen, det är inte mögel i huset eller?
  Seg och snuvig idag, men vädret är bättre, blåser inte lika starkt och inget mer regn än! Igår kunde man ju knappt cykla, en arbetskamrat blåste tom av vägen!
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. trodde du skulle sluta blogga när jag läste rubriken! :P hehe Tiden går så fort, inte lätt att hinna med allt! :) SV: joda ska köpa hem lite ingredienser nu i helgen! :)Kramis

  SvaraRadera
 5. Tur jag inte äter äpple då mer än i äpplekaka ;)
  Jag kanske gå ner eller så får det vänta tills jag kan börja träna ordentligt.
  Katterna är alltid busiga här hehe.
  Ibland hinner man inte allt man skulle vilja.
  Kram

  SvaraRadera
 6. oj jag blev skraj att du skulle stänga myshörnan. Inte hinner man med allt. Och till jul ska det vara så mycket. Massa julgransljus som nystar sig. Till slut ledsna jag och hänge upp en klump. Kram

  SvaraRadera