onsdag 14 december 2011

Min finaste ängel!

Dagens Hoppsan
"Presidenten vill inte ha en massa ja-sägare runt sig. När han säger nej, säger vi alla nej."
Elisabeth Dole
   Jag var på en stor sportbutik och köpte en julklapp. Bad att få den inslagen. När hon stoppar ner i en stor presentkartong fråga jag tar du inte bort prislappen. Fick till svar då kan du inte byta. Stryk du över priset sa jag du har ju koden så man kan se priset om den ska bytas.
När hon äntligen fått ner i kartongen och tejpat mycket. Så går hon mot julpappret.
Då ska hon sätta papper på den fina kartongen. Jag lovar hon höll på jättelänge. Till slut gav jag henne lite tips, kunde inte låta bli. Sen skulle hon dit med ett snöre jag fick hålla i när hon gjorde det. När hon är klar säger hon: tack för ditt tålamod.

Den här fina ängeln fick jag av mina töser när min pappa gick bort.
 

5 kommentarer:

 1. Godmorgon! Tjejen var säkert ny Bra att du hade tålamod......."Snabelkillen" kom inte igår,men han har lovat komma i em.Igår ösregnade det här,tur att det inte var "vitt" regn.Det gick bra hos läkaren,hon är mycket duktig + att hon lyssnar bra.Ska ha en träff med sjukgymnasten imorgon.Jag trillade ju i trappan ner till källaren i våras.jag slog inte i trapporna men satte mej med en duns på källargolvet,sen dess har jag haft ont i nedre delen när jag går.Ha en bra dag! Morgonkram!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Paketinslagning är inte alltid lätt, oftast enklare om man gör det själv! =)
  Vilken fin ängel du fick av dem! =)
  Baka får jag göra på jullovet, har ingen tid över för det, ikväll blir det städning eftersom jag har torsdagsmiddagen imorgon!
  Is och regn idag, uppehåll just nu!
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt sagt av henne.

  Sv: Eftersom du börjat att äta grönsaker så passa på att prova quorn tillsammans med grönsakerna. Kokta morötter är inte allas favorit.Ja det är nu till helgen jag åker till Stockholm och träffar kändisar.

  SvaraRadera
 4. oj, hon var nog alldeles ny i kassan verkade det som! :P Men att man tar bort prislappen är ju en självklarhet!:) Vill ju inte att den som får den ska se vad det kostar... SV: jaa, igårkväll regnade det massor! Gott med lussekatter! ha en bra dag nu. kramis

  SvaraRadera
 5. Kan vara bra men jag kokar inte ägg jätteofta så det får bli i kastrull.
  Jag gillar inte stekta ägg på macka men till pyttipanna, hehe.
  Borde kanske övat nu inför julen med att slå in paket. Var kanske inte så lång kö men annars kan lätt kunderna bli irriterade.
  Fin ängel <3
  Kram

  SvaraRadera