måndag 24 oktober 2011

Tio år av saknad!

Dagens Hoppsan
"En kvinna i Kanada ringde till polisen eftersom hon trodde sig ha blivit lurad av en knarklangare. Hon hävdade med bestämdhet att det crack som hon köpt bara var vanligt bakpulver. Polisen kunde dock snart lugna kvinnan med att det faktiskt var crack som hon hade fått - dock blev hon även gripen för olaga narkotikainnehav.
 
Saknar dej så. Idag är det tio år sen pappsingen gick bort.


Önskar alla mina vänner en bra dag.
 

5 kommentarer:

 1. Godmorgon!Klart att man saknar de som har stått en nära i livet.Döden är vår värsta fiende! Räligt = hemskt .Jasså tuppen har ändrat sina tider hos dej.Ge han sömnpiller på kvällen.Du får hålla igen på maten fram till onsdag.. sen kan du ju äta som vanligt igen! Morgonkram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  De målade bara över där läckan var, så hela taket blir inte målat! Ska kolla hur det ser ut efter ett tag och ser det inte bra ut då så pratar jag med kvartersvärden! =)
  Hoppas det går bra på onsdag trots kalas i helgen!
  Roligt att du fått lite beställningar, jag har en kortbeställning att göra klar i veckan.
  Ha en underbar måndag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 3. men oj, jag beklagar sorgen!:( Tiden går verkligen fort.... SV: Åhh tack! :) Roligare att få en glasburk med egengjorda skorpor i än blommor om du frågar mig! ;)Okej, nää jag spelar inte heller ofta, bara det spelet med dessutom! :P hehe Tack desamma! Kraaam!

  SvaraRadera
 4. åren går men saknaden består

  SvaraRadera