tisdag 27 september 2011

Tjillevippen!

Dagens Hoppsan.
"Hann du se mitt ansikte ordentligt när jag tog din handväska?"
Gärningsmannens fråga till offret, vid en rättegång där den åtalade skötte sitt eget försvar


6 kommentarer:

 1. Mors,,Ja säkert är det många goda svampar som du missat,,kolla noga i en svampbok,,lär dig minst en svamp i veckan..Ingen i min krets med dagens namn..

  SvaraRadera
 2. God Morgon! jag beställde i en annan färg.Jag var så trött igår så jag försökte få kärringen att lägga i tvättmaskinen och att plocka undan.Men ack när jag kom hem fråm sången och vattengympan så hade hon inte gjort ett dugg.Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Här regnade det säkert 10 mm inatt men nu är det strålande solsken ute! =) De fixade inget med taket igår, så nu måste det väl torka upp igen och då dröjer det ytterligare några dagar!
  Jag fick min Keldakupong igår, så ska se vilken jag väljer och gåra nåt bra av den! =)
  Hoppas du får en fin dag!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 4. Sotarn ska ha glidskydd annars är dagen bra och vet du jag gillar inte ordet idiot för det var vad man kallade lasse för innan det blev förståndshandikapp Ha det bra idag och mys i tillvaronfår vara anonymt idag /oneilla metrobloggen

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! :) SV: det gick jättebra så nu slipper jag vika upp varje gång! ;) hihi jo jag testade det igår och det var helt okej, lutar äpple och vanilj! :) desamma fina du!! :) Kramis

  SvaraRadera
 6. Idag har det varit bättre *ler* både plånbok och nycklar och annat med!

  SvaraRadera