onsdag 7 september 2011

Tack Ellis för det fina du gjorde till mej i Kreativa utmaningen.

Språkgroda
"Det gäller att ha känsla för feeling."
Göran Zachrisson

Igår fick jag mitt paket med kreativa utmaningen av Ellis (tryck på hennes namn så kommer ni in på hennes Blogg och ser allt det fina hon gör) hon gjorde en katt och en ängel i luffarslöjd till mej och så fick jag ett fint kort hon har gjort. Ellis är en hejare på att göra fina saker.


Så här såg utmaningen ut som jag fick i början på året.
”Jag deltar i en utmaning som går ut på att uppmuntra till kreativitet. Jag lovar att göra något handgjort till de fem första som kommenterar. Ni måste dock kopiera detta och lägga på er blogg, dvs lova att göra samma sak. Saken/gåvan görs för hand och skall levereras under år 2011, antingen personligt eller via post. Är du med?”Mina fina saker som Ellis gjorde till mej.
Önskar alla en bra dag. Kram

6 kommentarer:

 1. Åhh så himla tjusig! :D SV: Oj, jag är så dålig på sånt vad innebär artros??? Inge bra antar jag, hoppas att du får bra svar på röntgen då! :) Här regnar det oxå idag så blir att vara inne mkt! :P ha de bra och ta hand om dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Det regnade när jag steg upp i morse ,men nu är det uppehåll.Kjell och vår äldste son är opererade för apne .Hoppas att det går bra för dej när du ska in på kontroll.Ellis verkar vara en kreativ tjej.Hur blev ditt kort??? Morgonkram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Glömde skriva in koden, så börjar om nu! =)
  Vad roligt att du gillade det jag gjorde åt dig, hade funderat på att göra en gris men lyckades inte! Ska fortsätta testa! =)
  Du borde kunna testa att ändra färgen när du skriver inlägget, tror det kan funka!
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. Fina saker hon gjort till dig :)
  Tack så jättemycket för kortet :D
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack igen :) Och ja det var rätt dag vännen :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Nu finns det ett inlägg om de fina sakerna jag fick av dig tidigare! =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera