fredag 17 juni 2011

Många hjärtekatter det har virkats.

På tisdag sker första leveransen av Hjärtekatter till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Efter den stora succén med hundratals katter som strömmat in, och fortsätter att strömma in, har vi beslutat oss för att överlämna hela 500 katter på ett bräde. Det hade vi aldrig någonsin kunnat drömma om, den där eftermiddagen i april då vi satte vårt önskedrömsmål på 100 Hjärtekatter vid årets slut.

Tusen tack alla som varit med och bidragit med virkning, garnbidrag, engagemang och sponsring. Vi är oändligt tacksamma. Utan er hade det här aldrig gått. Men nu gör det det, och minst 500 hjärtebarnsfamilljer kommer att få lite extra omtanke när de som mest behöver det.

Nu återstår att ordna upp en del inför tisdagen. Vi har till exempel ingen journalist och ingen fotograf. Men det måste väl lösa sig på något vis? Kan man få ihop över 500 virkade katter borde det väl inte vara omöjligt att få till en enda journalist och en enda fotograf?

Kanske kan alla som vill maila Göteborgs-Posten och tipsa om överlämningen - så att de blir nyfikna och superintresserade?

Har lånat texten från Hjärtekatten.

Min Hjärtekatt Hebbe innan han kröp ner i påsen och åkte till Göteborg

3 kommentarer:

  1. Morn vännen! Fantastiskt gjort med katterna!Hoppas att det ordnar sig med journalist och fotograf.....ja det är inte lönt att klippa själv när man kan få det så billigt.Jag vet inte om hon är med darcumgruppen.Känner henne inte så väl.Men jag kan fråga henne vid ett tillfälle.Så ordningsam du är som gör veckomatsedel.Här kan det bli vad som helst,det är fantasin som får bestämma här vad det blir.Idag vet jag iaf vad det blir det blir rester..Ha en bra dag med snabeldraken!! ♥kram!

    SvaraRadera